Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burda kaç tane magic kartı war?

Natural

Öne çıkan mesajlar

ne dimeh kart yok kardeşim evet aslında burası gerçek deil sizler ben o kapıcı bakkal herkez beynimizin bize oynadığı bi oyun!

not:abi senin bakışlar beni hasta ediyo lan bu kaç numaralı bakış?
[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla
[b]

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 06 October 2003 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla şahsen eski bir magic manyağı olaraktan 5000 e yakın magic kartım var ancak ancak bundan sonra ne oldu legacyden sonra bir daha kart alan .pne olsun dedim ve almadım bi daha da neyse orda kaç kart var bilmiyorum zamanımı daha güzel şeylerle geçirmeyi tercih ederim
bonepart keşke odayı toplasaymışında öle çekseymişin fotoğrafı :D kehkeh[hline]Çölde su arasam ütü bulurum
Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü)
Sosyal ağlarda paylaş

bende 4 gün önceki topici neden upladığını anlayamadım ???[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

:):) ya okadar yeni gelmişsin ki fistancığım böle kısa sürede balonunu söndürdüler![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...