Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bildiğin siyanür kokuyodu bademli kahve. öyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 He ya bildiğin hergün kokladıımızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 acı badem kokuyor da resmen süper di be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 cok eskiden magnum beyaz vardi 90li yillarda off keske simdi de olsa da yesek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hala var ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 onunda mı tarihi geçmişini yiorm ben cıldırcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bi ara kayboldu magnum beyaz ben hatırlıyorum, mesela bi sene magnum badem,klasik,beyaz olurdu snraki sene esrarengiz biçimde beyaz gider yerine antep fıstık gelirdi falan.Ama bademli ve klasik hep yerini korumayı başardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 beyaz sizin olduğunuz yerlere gelmemiş galiba benim bildiğim beyaz her zaman vardı hala da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 eheh. şimdi yiyorum magnum. ama double çaklıt. sevmedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 irc'ye karı nickiyle girip eğlendiğimiz günler geldi aklıma :D adamın attığı özel msj : "Magnum'u erirken görmek ister misin webcam'de?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar