Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bugları bir türlü fixlenmiyen, fixlenseler de yeni bugları oluşan, silahları bir türlü dengelenemiyen ve artık yenilik gelmiyen bir oyun oldu soldat. Tek başına kodlama inadından vazgeçse yapımcısı, yardım edicek birisi alsa yanına, çok daha güzel olucak. Hem bizi bağlıyor oyuna, sonra da yenilemiyor oyunu:b duygularımı dile getireyim istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hatırlarım bi zamanlar ne deli soldat oynardım ya. ruger fln cok eglenceliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ben de artık şu access violation hatası fixlenmezse oynamamayı düşünüyorum,gerçi yeni sürümünde artık Michal Marcinkowski katkısının az olacağını EnEsCe ve ChrisGBK nın yeni sürüm üzerinde çalıştıklarını söylemiş.Sanırım yeni sürümde değişiklikler bizi bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 evet bundan sonraki versiyon 1.5 olucak,sanırım köklü değisiklikler bizi bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 EnEsCe ve ChrisGBK'dan da fazla birşey beklemeyin bence. Tahmin ediyorumki 1.5 sürümüde buglarla dolu olacak. Şuan beta tester bölümü fixlenmeyi bekleyen bir yığın bug ile dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar