Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçim 2007 - Patilerin oyu acaba kime?

Rush

Öne çıkan mesajlar

Eagle bunun tartışılacağı yerin burası olmadığını belirttim daha öncede..

Zaten buradan Bağımsızlara oy almaya çalışan olucağını zannetmiyorum. Ben çalışmıyorum çünkü burada ilk defa oy kullanacak siyasi geçmişi olmayan hayatında siyaseti basın dışında görmemiş bir sürü pati var ( Hakaret değildir , herkes siyasi konuları araştırmak okumak vb. zorunda değildir. ) Ben bu arkadaşların buralarda etkilenmelerini istemiyorum.

Burada Baskın Oran , Ufuk Uras , ÖDP vb konularda çok uzun yazılar yazabilirim.Gerek yok.

Burada CHP aleyhine yazı yazıp AKP taraftarlarının ekmeğine yağ sürdürtme bana :=)

Zaten Bağımsız adaylara kimse bilmeden rasgele oy vermiyeceği için (basın desteği yok) , onlara oy vermeye karar vermişlerinde düşüncesini değiştiremezsin.
Birgünde oluşmuş düşünce değildir. %98inin arkasında sağlam siyasi geçmiş ve nedenler vardır.
Dediğim gbi yeri burası değil. İstiyorsan
Msnden ekle yatana kadar konuşalım :=)
ama yeri burası değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

bayılıyorum şu apolitik takılmakta ısrar eden gençliğimize.

her neyse; oyumu chp'ye veriyorum. ülkeyi geriye götüreceklerine inanmıyorum. bunu yapıcak insanlar olduklarını da görmüyorum. ve hatta ileriye götürmeye teşebbüs ediceklerine inanıyorum. bunu yaptıkları yapacakları sürece de desteklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...