Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 efenim klipte gençce bir bayanı tımarhane gibi bi yerden kaçarken görüyoruz, üstünde mavimsi uzun bi hırka filan var sonuna doğru suyun üstünde yürüyo filan hatta. solistin sesini interpol' e benzettim biraz ama cıkaramadım. aptal dream tv de saolsun 3 seferdir sonunda yazmıo sarkının kimin olduunu. imdak yani uzun lafın kısası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 grup yanlış hatırlamıyorsam (bugün gördüm videoyu) the editors. edit: hatta şarkının adısı da hastane kapısının dışında sigara içenler mi neydi öyle bişeydi. tamamen farklı bişeyden bahsetmiyorumdur umarım =)) [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 17:31 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 eywallah hocam oymuş şarkıda doğru "smokers outside the hospital doors" :) cok saolasın valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 rica ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar