Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

temmuz 2006 > temmuz 2007 | Bu WoW 'a Noolmuş :)


Giber

Öne çıkan mesajlar

meraba arkadaslar.. bayagı süre gecti buralara girmiyeli.. BC cıkmıs, lvl70 gelmıs, ucan binekler, yeni ırklar, dağlar tepeler outland 'ler cıkmıs..

tier3 yapım asamasındayken, t2 full ledigimzde sevinirken simdi tier6 lar cıkmıs.. arenalar gelmıs, bgler bitmis galba.. yeni meslek cıkmıs jewelcraft.. ne kdr ise yarıyor..? 40 kisilik renkli (!) ve bol gereksiz konusmalı raidler yerini 10-25 kisiliklere bırakmıs sanırım..

ey gidi, mage 'imle deli dps yaptıgım, tauren 'imle full bwl mt ligi yaparken terleyip tşört degistirdigim gunler.. raid hazırlıkları, potion malzemeleri, repair paraları.. derken akıp geçen saatler, uykusuz gecen geceler.. Ve ertesi günü yarı kapalı gözlerle işe/okula gitmeler..

yaklasık 1 sene oluyor bırakalı.. bi ugriyim dedim bizim eski patilerden kımler kalmıs.. Absolut.. Penthesilea.. Cuce.. Miraul.. 3 senelik serüvenin eskitemedigi isimler.. hala burda sanıyorsam.. ne güzel..

gecenlerde eskilerden bı arkadas geldi.. wow dedi.. BC dedi.. arena dedi.. oyunu pc 'me yüklemeye kalkıstı.. nerde bende o göz kurdururmuyum? Yok kuracam dedi.. kurdu.. account 'unu verdi.. ek paketi kurdu..

uzun lafın kısası geriye dönüş sinyalleri var gibi İnceden.. oyunu bıraktıgım yerden bugune kdr neler oldu..? neler bitti..? %crit sansları gitmis, hit ratingleri gelmis, class dengeleri degismis.. druid tank olmus, paladin healer olmus, priest 'lar shadow olmaya itilmiş..

kısacası bu wow 'a noolmuş..? :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bırak geçen yılın temmuzundan bu yana olan değişimleri , ocak 16dan şu güne sadece patchlerle olan değişiklikler bile yorar adamı.
Sen en iyisi başla gör şaşır sor sindire sindire bünyene al valla en iyisi o olur.
Ama bence başlamadan kaç 1 yıl olmuş bırakalı madem bir daha düşme bu dipsiz kuyuya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla demin bi girdim baktım.. priest hunter mage warlock deneme fırsatım oldu.. arklar saolsun verdiler tek tek.. level70 hepsi üstü başı güzel karakterler.. ama şöle bişey , niye tek gram zevk alamadım ve 20 dk dan sonra baydım bilmiorum.. yeniden başlamamam gerektiginin sinyalı olsa gerek :P

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:40 tarihinde, Giber tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...