Arma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Baya zmandır warrior oynuyorum. Yazın iş kışın okul dolayısyla wow a pek vakit ayıramıyorum. Kısaca zaman kısıtlı raidlere düzenli giremiyorum. Şimdi raid olacağı zaman warriorla giremezsem sorun olur. Tanksız gidilmez. Ama dps olsam yerime başka bir dps nin alınması daha az sorun olabilir gibi geliyor. Bide full prot gezmekten sıkıldım. Canım hunter oynamak istiyor. Kafam karışık. Tavsiye eden varmıdır? Warrior u bırakıp hunter a geçeyim mi? Guild party vs vs bulmakta zorlanırmıyım? Warriorda tanklığa baya baya alşmım çünkü. Tanklığmda sorun olduğunu düşünmüyorum ama hunterda iyi performans sergileyebilirmiyim acaba. İlk hunter oynayışım olacak. Kısaca tavise istiyom. Warrior mu hunter mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hunter olarak zorlanırsın ama sen 70 olana kadar bakarsın hunteri ilah yaparlar. her düşüşün bir kalkışı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hunter = en iyi pve dpslerden biri warrior daha zevkli ama bence, mana sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hunter peti diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Tank olmak büyük keyif. Alışıp agro tutmayıda kapınca gayet iyi. Ama zaman sorunu olması sıkıntıya düşürüyor. Hunter da oynasam aynı sorunlar devam edecek sanırım. Pve kasacaksam hep bir sorun var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bide her yer hunter sanırım. Eğer hunter oynayacaksam kendimi geliştirip diğer hunterlardan farklı olduğumu göstermem gerekecek :S. Ki bu farkı yakalamak içinde baya bir hunter oynamam gerekir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 warrior kasarken zevkli, prot olunca da (gerçi şimdi prot değilim) senin de dediğin gibi tank olmanın sorumluluğu bi başka, gruba liderlik etmek, gidişatı belirlemek de keyif verici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Liderlik etmek güzel oluyor 5 manlerde tabi. Tanklık ederkende tüm raidin dikkati üzerinizde oluyor. Seviyorum o şekilde. Doğru düzgün karaz girmedim daha warriorumla. Heroiclere başlayabildim anca. Guild im yok gibi bişey öle takılıyom arada sırada. Değişim lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar