nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 toshibayı sec derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bu ayki level'da süper bir oyun laptopu var. 1500 küsur $'dı yanlış hatırlamıyorsam. kesinlikle oyun oynayacağım bir laptop alsaydım düşünmeden onu alırdım. ekranı 15" ve boyutu biraz ufak bu yüzdende rahat taşınabiliyor ayrıca. modeline bakıp link falan atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ekran kartlarından pek anlamam ama galiba acer'ın ekran kartı geforce 8 serisi. o yüzden acer olabilir. ayrı tuş takımlarına da dikkat et alırken. tuş dizilimi ileride çok rahatsız edebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 almadan önce bence bi http://forum.donanimhaber.com a bir bak . Fan'ıda çok önemli bir araştır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 @mumu : benq joybook 541 o dediğin. bazı özellikleri yetersiz benim için. acerden yana benim gönlüm de ama teknik servisidir osudur busudur kafamı karışıtırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bugun acer5920g aldım, alet harika herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: not : oyun oynayacaksan desktop al salak mısın diyen olabilir, ama bana laptop lazım. şimdi söyleyen oldu mu bilmiyorum oyun oynanır tabii laptopta ancak pil verilen değerlerden daha kısa sürede biter ek olarakta ısınır yani sen oyun oynayacaksan elin mahküm fişi takıp oynamaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 edit : başka başlıkta açtım. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 02:47 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar