Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 monsterı araştırdım biraz herkes süper süper falan diyordu da beni de o fiyata öyle makinalar kıllandırmıyor değil. bana o zaman teknik servisi iyi olan, üzerine otrumadıkça çay kola vs dökmedikçe kolay bozulmayan, fiyatları da performansına göre fazla olmayan markalar söyleyebilir misiniz ? [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:13 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: sahsen Toshiba Satellite P100-324 kullaniyorum http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=521&IID=67135. Son derece memnunum. Ornek vermek gerekirse WoW full detaylarla da 60-120 FPS arasi oynuyorum (60 a cok nadir dusuyor). Pili 2 saat dayaniyor full performans calistirirsan. 175 dereceye yakin gorus acisi var falan filan burda söylenmiş işte. arada kaynadı heralde mosnter falan derken... 8 serisi almak özellikle laptopta zekice olmaz, dx10 oyunları çıktığında zaten doğru düzgün bişeye yaramaz hale gelir 8 serisi ekran kartlı laptop. Ama bunda şimdiki oyunlar ve sonra çıkacak oyunların büyük bölümü oynanabilir. zaten performansı dx 9 oyunlarında daha iiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 4500 milyar o. daha ucuz bir şey lazım. bir de toshibaya yapılan negatif yorumlar çok fazla. monstera dandik falan dedim ama bunlardan memnun olmayanların sayısı kat kat daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 alala. Fujitsu-siemens desen anlarım onlar rezil genelde de... Toshiba sağlam yau [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:38 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Toshiba'lar gerçektende güzel kasa ve ses olarak ama oyun oynayan adama pek uygun değil. Birtane beğenmiştim, hatta alıcaktım nerdeyse kasası fln çok güzeldi ama son anda vazgeçtim sırf ekran kartı düşük diye(gf 7300). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mouse için bence iki opsiyon var: FPS için Razerlardan eline uygun olanı, geri kalan oyun türleri için Logitech Revolution MX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 mouse çok sorun değil de monster neden bu kadar ucuz orada kaldım ben. hayır internetten da bakıyorum olumsuz yoruma rastlayamadım da : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @masticore oncelikle ben de macbook kullandım, ama macbook kullanmamdan ziyade (bu yeni nesilleri kullanmadım zira senin kullandıkların da bu yeni nesil santa rosa'lar mıydı supheliyim) google'da yapacagın en basit arastırmayla bile dediklerinden cok daha mantıklı ve detaylı review'lere ulasabiliyorsun... zaten gerek kendisinde olan islemci farkıyla (T7300-T7700), gerek de bahsettigim basit yontemle ram'i arttırdıgın takdirde, bahsettigin performans kaybına ragmen bu topic'de onerilen diger laptop'lardan daha fazla performans elde edebilirsin... ayrıca "yurtdısından getirebilirsen" diye bir laf soylemisim orada, artık lafı nerenle anlıyorsan, belli ki buradaki fiyatlardan haberim var, onun icin yurtdısından getirmesini soylerken halen turkiye fiyatını verip "bakın arkadaslar ne kadar uygun degil mi" gibi sacma bir sey soylemen de ayrı bir olay... yurtdısı fiyatı (15 inç lik olanın) fly'in ilk mesajında verebilecegi miktara yakın bir rakam, o yuzden yurtdısı olayını soyledim... P.S: kalbini kırarım nedir yaa ? komik misin, erkek misin, reis misin ? korkayım mı şimdi senden anlamadım ki ? birgun macbook alırsam sana yukletirim xp'yi sonucta ben beceremem bu is icin senin gibi gr@l adamlara ihtiyac var, neyse konuyu dagıtmakta ustunuze yok, ben bir oneri sundum, sen bir oneri sundun, daha fazla uzamasın... @fly, ben halen macbook'u dusunmeni oneriyorum sana, eger alabiliyorsan yurtdısından... edit: ayrıca pil omru olarak da oldukca avantajlı diger laptoplara gore ki, fly bunun iyi olmasını belirtmis... [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:00 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yurtdışı olmuyor malesef. monsterın da pilleri çok kötüymüş, anlaşıldı. google gelip evi basacak yeter kullanma artık diye, 7 saattir araştırıyorum hala net bir ürüne rastlayamadım. en iyisi şöyle sorayım : * 2,16 ghz core 2 duo * 160 gb civarı - 7200 rpm olursa daha iyi olur - hdd * 2 gb 667 mhz ddr ram * Ekran kartı bilemiyorum dx10 dx9 çok farketmez ama iyi olsun, onboard falan olmasın. geforce 7900 7950 8600 falan vardı mesela onlar gibi. * dvd/cd yazıcı/okuyucu olsun (2000$ olup dvd okuyamayan laptoplar vardı o bakımdan) * Ekranın görüş açısı iyi olsun, aşırı parlak olmasına gerek yok ama tatmin edecek seviyede olsun. * bluetooth, wireless vs olmalı * Ağırlık limiti 3-3,2 kg * Pil ömrü 2,5 - 3 saat en azından * Max 2100$+kdv , belki 100$ oynama olabilir azami bu özelliklere sahip bir makina istiyorum. görünüşü takozdan kötü olmadığı sürece sorun değil. teknik servis ve kalitesine güven duyulacak bir markadan olmasını da isterim. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:25 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 o dedigin ozelliklere gore yaklasık Acer AS5920g-302G oluyor, istedigin ozellikler dısında bir tek islemcisi T7300, 2,0 ghz... ben de onu alacagım bu gidisle, malzeme kalitesi konusunda netteki review'ler oldukca iyi oldugunu soyluyor (gorunusu de bayagı hos zaten, yalnız nette resmini bulursan ic kısmı full beyaz resimlerde, oyle degilmis, biraz kirli beyazmıs ona gore), ama yine de hos bir gorunumu var... yalnız teknik servis konusunda birsey soyleyemem, daha once hic acer kullanmadım... ayrıca fiyatı'da nova bilgisayar'da 1500$+kdv, diger yerlerde de 1600$+kdv hatta vatan'da card finans'la yine nova kadar oluyor fiyatı, yani bayagı bi paran cebinde kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 monsterların sadece pilleri değil, ekranlarına bakın, 15ms response time. höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 gereksiz bir düzeltme yapayım : 16ms yarın teknolojix midir nedir (armadanın oradaki) oraya gidip pişman olaraktan bir seçim yapacağım sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ya monster diğerlerinden ucuza satıyoda neden ucuza satıyo adam? Çünkü kasası dandik, ses sistemi dandik, sonra piliymiş ekranıymış kalitesiz yani. Adam bakıyo aa bunun işlemci iyi, ekran kartı iyi hemde ucuz hemen alıyım diyoda işte çok mantıksız monster almak. Bende acer'ın yeni modeli olan 5920g'yi öneririm, ztn yarın alıcam büyük ihtimal. İstediğin özellikleri rahat karşılar. Tabi bir laptopdanda fazla şey bekleme. Yani istersen git 10bin$'lık laptop al sonuçta içindeki herşey mobile versiyonu adam 8800gtx'i nasıl taksın laptop'a, nası güç yetiştirsin, nası soğutsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 o zaman acer mi hp mi ? diyeyim. acerin ismi ne bileyim kıllandırdı beni. bir de görüş açısı mevzusu var. kuzenimin hp laptopu gayet iyi ama belli bir yerden bakmanız lazım adam gibi görmek için, kafamı az yana kaydırınca (2-3 cm) görmek imkansız oluyor. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:16 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Sen en iyisi git kendi gözlerinle gör, içine sineni al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 açık tutuyorlarsa laptopları bakayım da pek sanmıyorum. edit : türkiye sitesinde 5900 serisi de gözükmüyor : [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:21 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @Kfg Herşeyi geçiyorum ben sana orda yazdım sonunda yurt dışı fln deme bosuna diye neyse.. Sonuçta yurt dışından kaçak sokmuyorsun aleti değilmi vergi alıyorlar ? Hayatta o fiyata getiremessin birde mac ram i taktırıyosun . Sonuç olarakta BOŞ konuşmadım öncelikle sen dikkat et laflarına. Ondan sonra saygı bekle insanlardan. Sen başlattın durduk yere polemik. . Neyse tartişan bile olmamış zaten macbook'u olacağınıda sanmam [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:35 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 adam oneri istemis, ben bir oneri sunuyorum sen hic bir gerekce sunmadan bilgi vermeden komik diye gecistiriyorsun sonra polemiği ben başlatmıs oluyorum, peki oyle olsun reis, ayrıca adamın durumunu bilemezsin, benim arkadasım yurt dısına cıktı, paketinden cıkartıp 1 tane de pasalar gibi getirtti vergisiz, fly'da oyle bir sey yapabilicek durumda olabilir sonucta az para odemeyecek...ayrıca bold yazmakla soyledigin seyler onemli olmuyor zamanında oyle bir izlenim kazandıysan, neyse topiğin konusunu iyice saptırdım, sen daha beter uzatma... edit: fly ondan sonraki mesajında yurtdısı imkanının olmadıgını soylemis, daha ne tartısılmasını bekliyorsun ki macbook un, benimki bir teklifti, adam almıyo diye ezilmem, benim teklifimi alırsa da gaza gelip bakın ben boyle yararlı bilgili adamım diye tribe girmem lol... [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:48 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Yurtdışından getirilen macbook çok daha ucuz olur tabikide, vergide alınırmı bilmiyorum ama bir arkadaşım sadece 100$ vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 toshibalar çok ısınıyo( gereğinden fazla) die bişiler duydum ben. toshiba kullanalar bi yorum yapsın aslı varmı bu iddaların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kısaca soruyorum en iyi firmalar hangileri ? cidden kafayı yicem hiçbir firmanın teknik servisi çalışmıyor internetteki yorumlara göre. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 00:48 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Toshiba hakkında şunu söyleyebilirim arkadaşımda pentium 2 laptop vardı . 8 ay öncesine kadar oyun oynamya elverişsiz birşey .Ekranı çatladı çatlak git gide büyüdü . Ekranı değişçek gittik birlikte utanmada 900 dolar para istedi adamlar.Alet 400 eder etmez. Böyle kazıkçı bir servisi var.Garantin bittiyse yandın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 öncelikle her laptopta öyledir. garantin bittiyse yanarsın. 900 istemezler 750 isterler. zaten 50 dolara ekranını tamir ettirebileceğini düşünen büyük yanılgı içindedir. toshibaların ısınma sorunu ile ilgili olarak, toshiba ve sony vaio'larda da kullanılan pillerin bir sürümü hatalı üretimdi. sony, hatalı pil kullandığı gerekçesiyle bir milyondan fazla dizüstü bilgisayarı geri çağırmıştı 2006'da. bu sorunun devam ettiğini sanmıyorum ama yine de benim gözümde çok kötü bir itibar bıraktı iki firma da. "test etmeden salarız kucağınıza" diyorlarmış gibime geliyor. ama toshiba türkiyede uluslararası garanti veren tek firmadır. eğer yurtdışına çıkacaksanız eğitim vs için nereden aldığınız farketmez ürünü. tabi bu servis anlayışına da bakar. hollanda'daki hp, benim bir arkadaşımın "adaptörüm bozuldu" demesinin üstüne sadece ürünün seri numarasını sorduktan 2 gün sonra kapısına adaptör getirdi. kısacık bir telefon görüşmesi ve hemen kapında. para filan da istemediler tabi. ama böyle bir yaklaşımı türkiyede görebileceğimizi sanmıyorum. dizüstü pazarı büyüdükçe belki.. henüz değil.. macbook konusunda, masti çok agresif davranıyorsun. benim "paranız varsa buyrun, çekinmeden alın" diyeceğim yegane dizüstü bilgisayardır. burada tartışmamızın sebebi dandik olması değil, fiyat olarak uygun olmaması. yoksa tekrar tekrar söylerim, paranız varsa iki saniye düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: ama yine de benim gözümde çok kötü bir itibar bıraktı iki firma da. "test etmeden salarız kucağınıza" diyorlarmış gibime geliyor. fason üretim olduğundandı bu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yarın ya bunu : http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4723 ya da bunu : http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=10901 alıyorum. hangisi dersiniz kalite vs bakımından ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar