Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Bağlantımı 2048 yaptırmamla DC++ da kullanmaya başlayayım dedim. Kurdum Slot vs vs ayarlarını yaptım ancak huba bağlandıktan sonra hubda ki kullanıcıların dosyalarını görmek için onlara bağlanmaya çalışıyorum ama bağlanmıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 lAklıma gelen muhtemel iki sebep var; 1- Bağlantı tipi olarak "active" seçip bağlandıysan sabit bir ip/domain ve port numarası girmelisin ki bunlar senin harici ip adresin ve dc için açtığın port numarası olmalı. Açmamış/açamamış ya da yanlış girmiş olabilirsin. 2- Bağlantı tipi olarak "passive" seçip bağlandıysan ve listeyi bir alıp bir alamıyorsan alamadığın kişiler de "passive" bağlantıya sahip kişilerdir. Active herkesden dosya alıp download yapabilirken passive'ler sadece active bağlantıya sahiplerden dosya alıp download yapabilir. Bunlara ek olarak herşey doğru olsa bile bazı kişilerden dosya alamıyorsun. Ya bir şekilde engelliyorlar ya da upload'ı öyle bir limitliyorlar ki sürekli ya kopuyor ya da timeout oluyor. Bir de standart dc++ değil, revconnect kullanmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 revconnect kurmuştum sildim. tekrar kurayım o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Bağlantı olarak direk bağlantı seçili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 herhangi bir search yapabiliyormusun hubda? yapamıyorsan firewall sorunun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar