Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Teknolji TV'dekilerin bişeyden anladıkları mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 icq nun yeni seslerini sırf Infected Mushroom yapmış diye merak ettim ve bilgisayarıma kurdum. bundan sonra icq cuyum :) edit: eski icq verisyonlarında acc. açarken bir soru soruyordu şu an aklımda değil. Fakat görevi diğer icq üyelerinin sizi kendi listesine eklemenizi izin vermeyi otomatik kobul ediyormusunuz, yoksa bunun için sizin onayınızın olmasını istermisiniz diye bir iki seçenek vardı. yeni icq da bu durumu göremedim. konu hakkında bilgisi olan var mı? [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 18:59 tarihinde, Matis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 http://www.nedenicq.com/icq.icq En alta indir sayfayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @Brigand, teşekkürler, gözden kaçırmış olamalıyım. bu arada orada yazan açıklama sanırım eski versiyonlar için olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Eski versiyon derken? Icq 6 için işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 aaaovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 icq'da artık öyle daktilo sesi, mesaj gelince aoo sesi falan yok. eskiye göre çoooook değişmiş icq ve bence rezalet olmuş. eski versiyonu yükleyip nostalji yapsanız daha büyük keyif alırsınız. bi de kızlar sizi bulunuyo diye övünenler var ahah. demek spamdan geçilmiyo ortalık. ben msn de bıktım yanlışlıkla ekleyenlerden, block listem contact listemin iki katı oldu. icq'da da yine aynı şey olacak demek kullansam. neyse uzun lafın kısası msn icq yu ezdi, boşuna kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar