synorin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 elimdeki bilgisayarı ps3 almak için satıyorum özellikleri işlemci:3.2ghz 64 bit AMD işlemci bellek:2x512 kingston ddr vga:ati rodeon x300se pci-e ekran kartı modeli:Samsung 793DF casper hoparlörler ver bu arada anakartım MSI çok sağlam bir modeli ve içinde iyi bir ses kartı barındırıyor bulabilirsem modelini yazıcam monitör lcd değil malesef lütfen bir fiyat teklifiyle birlikte ö.m atınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 off kasa diyince para kasasi sandim heyecanla girdim degilmis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 haha ''sağlam'' da tam oturmuş yani:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kasa demişdin monitör yazıyorsun promosyonmu oda ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 abi sorma ya kafam dağınıktı ...en azından patideki çoğu kişi olayı hemen hemen çakmıştır....iyi bir fiyat gelirse kasayı tek de satabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 neyse alıcı çıkması dileğiyle... inş kavuşursun ps3 üne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 inşallah abi sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 450 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar