Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 "şu bir gerçekki, eğitimli, kültürü halkın neredeyse %70-75 i rte yi istemiyor. doğu+guneydoğu+iç anadolu tamamen akp ye atıo oylarını. akp buradan kazanıo." Şu an günümüzde bu dediğinin tam tersi geçerli. Eğitimli, kültürlü yani beyaz yakalı denilen insanların %70 i akp ye oy veriyor; tek iktidar olmasını istiyor. Ha başka bir parti olur, daha da iyi olur belki ama diğer partilerin şu anki siyasal konumlarını göz önüne alırsak bu imkansız gibi birşey. Koalisyon gelişmiş ülkelerin hiçbirinde yoktur ve siyasi tarihimiz gözönüne alındığında tek iktidar koalisyondan çok daha iyi bir şekildir. RTE de bunun bilincinde ve hodri meydan diyor. Ve haklı çıkacak, kim begensin veya beğenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 "Only a sith deals with the absolutes. I will do what I must." diyen biri çıksa keşke :) [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 21:40 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 hayret kimse koymamıs [spo] [/spo] hatta(devekusu powah!) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: aynisini devlet bahceli ve baykal da soylemelidir. "ya tek basima iktidarim ya da yokum siyasette bir daha" dogrusu budur. aferin rte ye, belki ornek olur diger partilere. secim stratejisidir, eet, ama yapilmasi gereken budur zaten. yani baykal ne yuzsuz bi herif artik anlamadi mi suluk oldugunu.tek basina iktidar denilen sey demokrasiye darbedir. CHP'de dahil, boyle siyaset yapilmaz. Hatta bir sol parti olarak ilk once CHP'nin bunu yapmamasi gerekir. Mumkun oldugunca cok kesimin mecliste temsil edilmesi gerekir. Savas zamaninda degiliz ki tek basina iktidar dogru bi strateji olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Bir de aslinda Genc Parti'ye oy vermek lazim, iktidar olursa AKP baskili kalemleri bile yaktirir valla herif haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Dimi 5 partili koalisyon olsun mecliste, en basit kararlar bile sırf partilerin birbirleri ile kavgalı oldukları yüzünden meclisten geçemesin, hadi bi karar geçti; sorumlu bakanın "yok yaws olmamış bu" demesiyle geri dönsün. Sonra kriz çksın. Bunlar 2001 de yaşanmamışmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum? Tüm gelişmiş ülkelerde artık 2 partili iktidar-muhalefet sistemi var ve olması gereken de budur. Bunun anti-demokratik ne şekli var anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Quadrophenia ve bleda, istediğiniz ankete bakabılırsınız, yada 2002 secım sonuclar. akp, doğu+gdoğu+iç anadoludan % kaç almış, kaç milletvekili çıkartmış ? görüşümde hala ısrarlıyım, akp nin oylarının çok büyük bir kısmı, okumamış, cahil, ülkede olanlardan bihaber, kırsal kesimde yaşayan, kandırılan kısımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: Dimi 5 partili koalisyon olsun mecliste, en basit kararlar bile sırf partilerin birbirleri ile kavgalı oldukları yüzünden meclisten geçemesin, hadi bi karar geçti; sorumlu bakanın "yok yaws olmamış bu" demesiyle geri dönsün. Sonra kriz çksın. Bunlar 2001 de yaşanmamışmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum? Tüm gelişmiş ülkelerde artık 2 partili iktidar-muhalefet sistemi var ve olması gereken de budur. Bunun anti-demokratik ne şekli var anlamış değilim.Cunku insanlar temsil edilmiyor arkadasim. Bir ulke sadece 2 gorusten ibaret olamaz. Bir hukumetin yurutmesine, bir meclisin yasamasina halk bu kadar tepki veriyorsa, halk tam olarak temsil edilmiyor demektir. 10% baraj sistemi de, "tek parti" saplantisi da saglikli bir demokrasi ortamini yukarida soyledigim sebepten baltaliyor. Bu ulkenin 9% u DYP'ye, 7%'si GP'ye, yine 9% gibi biseyi (9 du di mi?) MHP'ye oy veriyorsa ve bu insanlarin o mecliste 1 tane bile temsilcisi yoksa ortadaki sey demokrasi degil siyasi masturbasyondur. Oldu olacak 4. Reich'i ilan edelim istikrar tavan yapar hem? Insanlarin gorusleri temsil edilmedikten, millet meclise egemen olmadiktan sonra ne anlami var ki guclu bir ulkenin? Halkin yarisini temsil etmiyorsa nedir yani simdi o kimin ulkesi halkin yarisinin ulkesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 mutluluk çubuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 onun için temsilciler meclisi olması lazim tek seçimde hem hükümet hem temsilde adalet zor oluo.. said: okumamış, cahil, ülkede olanlardan bihaber, kırsal kesimde yaşayan, kandırılan kısım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 G.Doğu Anadolu Bölgesi [spo] [/spo] İç Anadolu Bölgesi [spo] [/spo] Doğu Anadolu Bölgesi [spo] [/spo] Bölgelere göre eğitim durumlarını da atacam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 iktidar olsun birileri tek başına. Babasının çayırından sürü geçirir gibi kanun geçirsinler. Eller otomatik kalksın insin. Sonra biz demokrasicilik oynuyor olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 darbecilik oynamaktan demokrasiyi oyun olarak görmekten iyidir. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:26 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 tek başına iktidar neden sorun ki? mecliste sadece 2 parti olması saçma, sadece 2 düşünce temsil ediliyo koca ülkede. tek parti iktidar olsa minimum rakamlarla, meclise 6 parti daha girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 sermayesi olan, borsada oynamayı seven bir Allah'ın kulu istemez AKP nin gitmesini. İstikrar var, borsaya yabancı giriyor. Piyasada para bol, rahatız. Avanta sağlıyor, bizimkiler de oynuyor büyük paralarla. Ne güzel ülke kaynakları sömürülmüş kimin umurunda. Yabancılar alsın götürsün faizi. O faizi kim ödüyor? Bush mu? Gordon mu? Yok biz ödüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 nocom varsa bölgelere göre vergi durumunuda verirsen ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Doğu ve G.Doğu seçim sonuçları herşeyi açıklıyor .... *** her yıl öss de en başarısız iller doğu ve g.doğudur. *** okuma yazma oranı en düşük bölge doğu ve g.doğudur. *** işsizlik sorunu, terör sorunu, elektrik,yol, su sorunu en fazla olan bölge doğu ve g.doğudur. ( karadeniz 3. dür bu konuda ) *** en fazla göç veren bölge doğu ve g.doğudur. ( karadeniz yine 3. dür bu konuda ) *** terör örgütünün türkiyedeki siyasi uzantısı olan partiden bile daha fazla oy alan parti ak partidir. doğu ve g.doğu 2002 seçim sonuçları AKP ' nin kimlerden oy aldığını gösterir. ISTANBUL-ANKARA-EGE-AKDENIZ bölgelerindeki oy oranlarını araştırabilirsiniz. Aradaki farkı görebilirsiniz. Doğuda sadece ve sadece AŞİRET AĞAlarının partileri iş yapar. Örnek : 90 lı yıllarda DYP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: § 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:29 [ özel msj ] nocom varsa bölgelere göre vergi durumunuda verirsen ii olur AKP ye giden oyların tipik bir göstergesisin. Yukarıda kimlerin oy attğını açıkladım . Tşkler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 küçük bir araştırma yaptım ve sonuçları .... [spo] 1999 ÖSS 1. İZMİR 2. YALOVA 3. AYDIN 2000 ÖSS 1. AYDIN 2. ANTALYA 3. İZMİR 2001 ÖSS 1. ÇANKIRI 2. İZMİR 3. İSTANBUL 2002 ÖSS (E-A) 1. ANTALYA 2. ANKARA 3. İZMİR 2003 ÖSS 1. ANTALYA 2. KIRŞEHİR 3. AYDIN İZMİR 8.SIRADA YER ALDI. 2004 ÖSS 1. ANTALYA 2. İZMİR 3. KIRKLARELİ 2005 ÖSS (SAYISAL) 1. ANKARA 2. KONYA 3. YALOVA 2006 ÖSS 1. DENİZLİ 2. ANKARA 3. KARABÜK[/spo] izmirden chp 16 akp 8 milletvekili çıkardı. aydından chp 4 akp 4 milletvekili çıkardı. ankaradan chp 12 akp 17 milletvekili çıkardı. denizliden chp 3 akp 4 milletvekili çıkardı. kırklarelinden chp 2 akp 1 milletvekili çıkardı. antalyadan chp 8 akp 5 milletvekili çıkardı. *** konyadan chp 2 akp 14 milletvekili çıkardı. konya dışında alınan oranları görüyorsun. doğu ve g.doğuda alınan oranlarıda görüyorsun. bir tarafta eğitim olarak kalkınan iller ( seçimlerde sadece öss ye girenler oy vermedi tabi ki, ama o şehrin eğitim olarak ne kadar geliştiğini gösterir ) diğer tarafta her yıl sınavlarda son sıralarda olan iller. başka kanıtlarda göstereyim mi ? madem benım tezimin yanlış olduğunu düşünüyorsun, sana sunduğum sonuçlar gibi bana sonuçlar gösterde yanlış düşündüğümü söyliyeyim.... Muşta kırsal kesimde yaşayan 100 kişilik bir aşirete DYP m.adayı sorunlarını dinlemek için gittiğinde, adamların dediği tek laf : oyumuzu kendısıne verecez, bugune kadar kımse buralara gelmedı. tşkler. şimdi hangı ideolojiden, eğitimden, kültürlüden, bilgili kesimden bahsediyorsun ? aldığı oylar ortada, oy verenler ortada. hala zıttını söylüyorsun. emin ol bunu RTE ye desem, susar agzını bile açıp karşı görüşte bulunmaz. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:47 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 göstersen ne yazar. AKP gene başa geçecek. Belki bu sefer DTP ile geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 2 tane gitmiş [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:47 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Prawler akpnin yine 1. parti olacağına, tek basına iktidara gelecegıne ve hatta oy oranını geçen seçime göre artıracagını düşünüyorum. ama ben ne demişim ? AKP ye oy verenlerin %70 - 75 i cahil, eğitimsiz, dünyadan bihaber, kırsal kesimden gelen oylardır. ama bana kalkıp bunu aksini edenlere gösteriyorum. madem sizin dediğiniz doğru bana sonuç gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 pardon pata küte daldım gene. Ben sadece bir nevi onaylama yaptım say. Evet durum bunu gösteriyor. İnsanlar sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya diyorlar ama 77 il daha var insanların yaşadığı. Ve bu insanlar aşiret liderlerinin dediğini dinlemeye, bir çuval nohuta ya da bir tek altına tav olmaya müsait insanlar. Suçlu olan onlar değil kesinlikle. Bir şekilde geri bırakılmış olmaları asıl sorun. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:52 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 nocom gelen kutun dolmuş, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 akp tek basina iktidara gelirse oy oranini arttirirsa elime gecen ilk firsatta terkedicem ulkeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar