Crane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Selamlar, eve su TTNET'in ADSL yaz kampanyasindan baglattim, daha once KabloNet kullaniyordum(ki hala kullaniyorum). Hediye olarak Airties rt205 modelli kablosuz modem verdiler. Direk ethernet kablosuyla baglanti kurup internete giremedim, WLAN olarak kablosuz baglanip websitelerine girebiliyorum ancak bunun disinda ne MSN ne Skype ne UTorrent ne de antivirus updater'i kullanabiliyorum. Isletim sistemim Windows Vista Home Premium. Bu sorunlarin kaynagi Vista midir yoksa ayarlarda mi bir sorun var? Kablonet'in gozunu seveyim! Bagla eternet kablosuyla; gez dolas, istedigin seyi yap. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 tt'nin ipiyle kuyuya inmicekten, lanetlendin söyliyim:) Ama vistayla wireless problemi yaşayan birkaç kişi görmüştüm nette, bir araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Vista'dan da olabilir bir ihtimal.. işletim sistemini ilk kurduğumda Ethernet Kartı sürücüsünü kendisi yüklemişti.. internetim kesik kesikti ve sürekli tıkanmaktaydı.. ethernet ile alakalı olabilceğini düşünmemiştim bile başta.. Ama sonra kartın kendi sürücüsünü elle kurunca düzeldi.. Bu sorunu yaşayan da çok oluyormuş meğer Vista'da.. Seninkisi de aynı şey olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 öncelikle sorunsal değil, sorun. ikincil olarak da sorun senin bilgisayarından kaynaklanıyor gibi. sürücüleri güncellemeyi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ilginctir, sorun kendi kendine duzeldi. Gerci hic duzgun calismamisti daha once ama.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bende vısta kullaniyorum; sanırım sorun bağlandığın zaman bu ağı kaydet de ordan da ortak alanı secme ev secenegi var onu kullan nedenini sorarsan vistanin "help" sekmesinde adamlar guvenliginizi maksumuma getirmek icin ag ayarlarınızı yapın diyordu 2. si ebeveyn denetimleri var senin kullanicin admin olduguna eminmisin yoksa baska account mu acıldı vistanin zart zurt ozelligi var programlari kapatabiliyor admin tarafindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Agi zaten ev olarak secmistim. Tahminimce Vista'nin ag ayarlarini otomatik yapmasinda bazi sorunlar var. 2 gundur onar secenegiyle duzeltmeye calistim olmadi, dun aksam kapattim actim, bu sefer internet sayfalarina da girememeye basladim, yeniden Onar ozelligini kullandim 1-2 dakika birseyler yapti sonra duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar