toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Şimdi benim aptal anakartım rd ram'den baska desteklemiyor. 512 olan ram imi 1024 e cıkarmam için baya bi bayılmam gerek. Bu yüzden aceleci davranmıyorum ve başlıyorum sorulara. cpu-z programında görünen o ki benim ramim şu şekilde: PC-800-45 (400 MHz) Samsung rd ram i sıfıra almak çok pahalıya geleceği için ikinci el tercih edicem. gittigidiyor ve sahibinden.com u uzun zamandır takip ediyorum ortalama 150-200 arasında değişiyor 256*2 rd ram fiyatları. ben bu ram in yanına yine Samsung marka pc-800 ram taksam ama 45 yerine 40ms olsa mesela ne değişir? çok mu önemlidir bu değişiklik? ya da samsung yerine kingston alsam ne fark eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 RD ram çok garip oldu ya :) buna o kadar kasacağına işlemcini ve DDR2 desteklicek bi anakart alsan? daha mantıklı gibi geldi bana... (tabi varsa öyle bi anakart :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 benim bilgidim hz farkı oldugu zaman diger guclu olan ram de dusuk olanın performansına çekiliyo, ama emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 şimdi anakart almaya kalksam pc komple değişir 150 vereceğim yerde en az 1000 lira bayılırım o yüzden şu an uzak bana bu tercih. rd ram i alayım nasıl olsa yeni pc alırken bunları yine güzel fiyata satarım aldıgım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ille de intel almayacaksan 250-300 dolara hem 1gb ram'ini hem de yeni anakart ve işlemcini alabilirsin aslında. rd ram'in niye üretildiğini hala anlayamamışımdır. ddr varken rd yi çıkarıp 385729587235 katı fiyattan piyasaya sürmek ne kadar mantıklı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 rd ram ilk çıktığında piyasadaki ramlerin 2 katı hızdaydı min 800 mhz die hatırlıyourm hatta.. Ha nolduda sonra vazgeçtiler bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 gereksiz yere çok pahalı bir teknolojisi olduğundan. ya da ddr çok iyi geliştiğinden. ikincisi birincinin sebebi bir bakıma.. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:08 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 mecburum sistemi yenileyene kadar adam gibi wow oynayabilmek için 512 rd ram alıcam. oynayan arkadaslar da ne kadar çözüm olacagı konusunda yardım edebilirlerse sevinirim. sonra ram bu takılmalara fps düşüklüğüne çare olmassa hiçbir işime yaramaz benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 :D 1024 ddr la zorlanıyodum, tabi sora o meshur oyuna girince yavas yavas sırayla load muhabbetini getirdiler ferahladım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar