Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 all names yapmayi unutmuşum idare edin artik. boşboş bankada oturmaktan sıkıldık artik valla daha çok insan lazım buraya. [spo] [/spo]uber karakterin uber bilgiler barındıran kısımları karartılmıştır.heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 o surat ne öyle ahah... güzel olmuş. uğraştığınızı gördüm de hırsızlık yapmasanız çok şahane olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 daha tek bir eşya çalmadım çarşambayı yada haftasonunu bekleyin anacım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 gamali hac olmamis olmamis derken fasist kacmis demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 dsds haçı ateşten yapmanız ayrı bi boyut katmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 acıkcasi ben sadece ateşleri yakmıştım ve haçı farketmemiştim.nasıl becerdiysem onu SS şeklinde okumuştum ScreenShot aklıma gelmiş demek ilk olarak.sonra resmi upload ettikten sonra resme bakarken anaaa bu gamalı haç yav die dumur oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Gamalı haç nedir, ne değildir? ben herhangi bir aşırı davranış görmemeye çalışıyorum, bi deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 insanın aklına gelen imgesi önemli hic birimizin aklına aztekler-inkalar gelmez direk nazi amblemi gelir. gamalı hac dısında guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 *oftopik* gamalı hac günümüzde nazi simgesidir, odnan önce ne olduğunun artık pekte önemi yok cunki nazilerin yaptıkları ve populer kültürle beraber bu amblemin kafamıza bu şekilde kazınması, gecmişini önemsiz kılıyo. ayrıca ordan yanlış bilgi'de var keza mjolnnir'in ters gamalı haç şeklinde bir amblemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar