umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 arkadaşlar dream tv de bi klip vardı yakın zamanlarda o klibi sizre tarif edem çizgi film tarzı(anime) boyuna göre koca kafalı bi adam oynuyo klipte elinde bi mikrofon taşıyo adam godzilladaki gibi bi binaya tırmanıyo şarkı biraz rap tarzı ben o klibi izleyenlerden o şarkının adını istiyorum Lütfen[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 şarkının sonunu izlemedinmi :) nası kaçırdın ya[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 izledim ama unuttum indirecem ama indiremiyom işte[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ha bazen banada oluo hehe yada aklımda tutamıorum sora bulamayınca deliriorum :) neyse dream tv yi açıımde çalarlar belki[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 şarkı fena deil ama bende deliriyom işte[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 up upup upupup upupupup upupupupup up up up up up[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar