eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Arsenal - Gençlerbirliği FOX'dan Canlı hala soktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi niye tarihi ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ahahaha eagle'ın imza ile süper duruyor maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 suan mı maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 diablo baslıkta perşembe 20.00 yazıyor bence tarihi gençlerbirliği için ve basında yer almaması üzdü beni maça iki gün kala rastgele tv reklamında öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 aa görmemişim valla ben sadece tarihi hazırlık maçı diye okudum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 12-0 arsenal yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 abi hazırlık maçı yahu, arsenal gibi takımlar her sene plovdiv, haifa, warsow gibi takımlarla hazırlık maçı yapar, bu kez gençlerbirliği ile yapacakları tutmuş, tarihi olan nedir :) gençlerbirliğinin sahasında mı? o zaman iyi iş yapmış iyi hasılat getirir ben fm de yapardım böyle büyük takım getirirdim kulüp para kazansın diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 eger ankaradaysa ben giderim vallahi maca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yaw hazırlık maçı bu abartmayın.. arsenal bi dünya kulubu olarak küçük gördüğü takımlarla tabiki oynar hazırlık maçı... aynısını fener gs bjk de yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 gencler yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 dk 65 3-0 önde arsenal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bizim takimlar gidip 3. lig takimlari ile felan oynuyor tabi. o kadar kalitesiz lig ki herifler direk "super" ligden takimlarla hazirlik maci yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar