St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 arkadaşlar önceki açılan topiclerde baktım ama tam bi cvp bulamadım kusura bakmyaın topic acmak zorunda kaldım.. bu yıl anadolu ünv iç mimarlık bölümü yetenek sınavıyla mı alacak? eger öleyse mülakat hakkında bi bilgisi olan beni aydınlatablrimi?? sagolun smdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 iç mimarlık? kişisel? sorun mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 evet benim için sorun teşkil ediyo bu durum yardımcı olcaksan yazarmısın surda iyi niyetli bi soru sordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 eğitime açsan yardımcı olanlar hemen koştururdu diye dedim. kişisel alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hehe benim değil bu topic ev arkadaşımın o merak etmiş buranın kuralları pek bilmiyo aratmış bunla ilgili bi konu önceden kişisele açılmış o da ondan buraya açmış eğitime taşınırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar