eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bir kaç yerde adrianoyu açıklayacaklar diye duymustum lig tv de de ne olacak söylentilere göre dünyaca ünlü bir yıldız o gün açıklanacak falan yazıyor açıkçası söyliyim ben inanmıyorum ama olabilir. bi de mehmet topuz seçim sonrası akp yardmıyla fbye gelcek diyolar kayseri onursal baskanı akpden miş seçim sonrası sebebi kayseride oy kaybı korkusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 seçim'de akp yeniden seçilemezse ne olacak peki? ayrıca onursal başkanı olsa ne olur adamların başkanı bangır bangır satmıyoruz diyor. adamlar 42bin kişilik stad yapıyorlar, avrupa'da hedefleri var artı olarak da 4. büyük olmaya uğraşıyorlar(ben trabzonspor'u büyük görmüyorum kusura bakmayın( memleketim olsa bile ) ) Neden satsınlar en iyi adamlarını? bu arada konuya dönersek de, 19.07.2007'de açıklanacak yıldızlardan bazıları carew, halil altıntop gibi arkadaşlar. halil ile carew ne zaman yıldız oldular ben çözemedim =P hep diyorum ben beşiktaş'lıyım ama inşallah adriano değil de ronaldo'yu alır fenerbahçe. izlemekten büyük keyif alırım en sevdiğim forveti ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mehmet Topuz nereye geliyor, geçen gün basın toplantısı düzenledi gitmiyorum bir yere diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bende duydum 19 temmuz gunu cadde de 19:07 de 2 yıldız çıkartcaklar diye. kartalhaberdeki soylentiye göre biri asena, diğeri nez. umarım boyle yıldızları her sene görürürz caddede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 morientes gelirse harbi efsane olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Aziz yıldırım çoşarsa alabilir. Bir yıldız daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 fb tv de dun 2 yabancı yıldız aldıklarını soyluodu yonetıcının bırı, ama isim vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 o tarihte olmasının tek nedeni gündem değiştirmek o gün seyrantepe ihalesi varr malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bi dk, ne gün ne var ve hangisi gündem değiştirmek için bişiler yapıyor anlamadım ben ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 fistan'a sonsuz katılıyorum bu konuda lol hakikaten seyrantepe ihalesi olsa ne olur neyin gündemini değiştiriyorlar yani? ihaleyi birisi alacak, o da türkiye'ye hidrojen bombası atılmadığı sürece gazetelerdeki yerini alacak. en fazla sürmanşet olmaktan alıkoyar gs'yi ama yani ne alaka ben de çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: o tarihte olmasının tek nedeni gündem değiştirmek o gün seyrantepe ihalesi varr malum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ee o ihale seyrantepe için çok önemli ve fenerbahçe bunu istemiyorrr........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 lucky sen nede winxclub forumlarında takılmıyorsun ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 lucky 1907 oluyor anladın mı =) sdsfsad birinin söylemesi lazımdı... Fenerbahçe kuruldu hani... Fenerbahçenin kurulduğu tarihte seyrantepe ihalesi olması mı konu değiştirme yoksa Fenerbahçenin transfer yapması mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hoş fener gerçekten dunya capında transfer yapıp o gun acıklayacak olsa bile aksam 19:07 de acıklanacak rivayetı var. sizin iş o saate kalmaz merak etme. o haber en fazla 1-2 saat canlı kalır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 umarım dünya çapında güzel bir transfer olur ama açıkcası ben deividi bu saatten sonra gönderceklerini düşünmüyorum.... çünkü 6+1 de yedek kalacak kişinin sorun etmemesi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 parasını alan yabancı yedek olmayı sorun etmez, bana da 4.2 m euro yıllık ücret versinler yede kulübesinde oturmaya razıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: lucky 1907 oluyor anladın mı =) sdsfsad birinin söylemesi lazımdı... Fenerbahçe kuruldu hani... Fenerbahçenin kurulduğu tarihte seyrantepe ihalesi olması mı konu değiştirme yoksa Fenerbahçenin transfer yapması mı sence? ya banane 1907 den... daha önce neden ogünde transfer yapmıodunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi komik duruma düşüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: fb tv de dun 2 yabancı yıldız aldıklarını soyluodu yonetıcının bırı, ama isim vermedi nocom sallıyomusun ciddimisin harbi efsane sensin lucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ya lucky şimdi şöle oluyo 2007-1907= 100 . yani biraz daha açıyım şuan 2007 yılındayız FB 1907 de kuruldu e dogal olarak 100.yıl oluyo FB'nin. ve sadece 1 kere 100.yıl kutlanır ve bunun anısınada 19.07 tarihinde(hani Fb'nin kuruluşu 1907 di ya) bi transferi acıklicaklarmış. umarım anlamısındır daha once neden yapılan transferlerin o tarihte acıklanmadıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bu laki gene gelmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 fenerbahçe bide laf atıp duran çene satın almış çenesi durmayanlara karşı koymak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: nocom sallıyomusun ciddimisin ciddiyim. 2 yabancı aldıklarını soyledı, ama isim vermedi. yoetıcınızı daha once gormemıstım sima olarak, spikerde üstelemedi. ara sıra ızlıom fb tv yı. bugun antramnınızı canlı verdi aksam 8 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar