Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19.07 Efsanesi


eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

bir kaç yerde adrianoyu açıklayacaklar diye duymustum lig tv de de ne olacak söylentilere göre dünyaca ünlü bir yıldız o gün açıklanacak falan yazıyor açıkçası söyliyim ben inanmıyorum ama olabilir.

bi de mehmet topuz seçim sonrası akp yardmıyla fbye gelcek diyolar kayseri onursal baskanı akpden miş seçim sonrası sebebi kayseride oy kaybı korkusu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seçim'de akp yeniden seçilemezse ne olacak peki?

ayrıca onursal başkanı olsa ne olur adamların başkanı bangır bangır satmıyoruz diyor. adamlar 42bin kişilik stad yapıyorlar, avrupa'da hedefleri var artı olarak da 4. büyük olmaya uğraşıyorlar(ben trabzonspor'u büyük görmüyorum kusura bakmayın( memleketim olsa bile ) ) Neden satsınlar en iyi adamlarını?

bu arada konuya dönersek de, 19.07.2007'de açıklanacak yıldızlardan bazıları carew, halil altıntop gibi arkadaşlar. halil ile carew ne zaman yıldız oldular ben çözemedim =P

hep diyorum ben beşiktaş'lıyım ama inşallah adriano değil de ronaldo'yu alır fenerbahçe. izlemekten büyük keyif alırım en sevdiğim forveti ehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fistan'a sonsuz katılıyorum bu konuda

lol hakikaten seyrantepe ihalesi olsa ne olur neyin gündemini değiştiriyorlar yani? ihaleyi birisi alacak, o da türkiye'ye hidrojen bombası atılmadığı sürece gazetelerdeki yerini alacak. en fazla sürmanşet olmaktan alıkoyar gs'yi ama yani ne alaka ben de çözemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lucky 1907 oluyor anladın mı =) sdsfsad birinin söylemesi lazımdı... Fenerbahçe kuruldu hani...

Fenerbahçenin kurulduğu tarihte seyrantepe ihalesi olması mı konu değiştirme yoksa Fenerbahçenin transfer yapması mı sence?


ya banane 1907 den... daha önce neden ogünde transfer yapmıodunuz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya lucky şimdi şöle oluyo 2007-1907= 100 . yani biraz daha açıyım şuan 2007 yılındayız FB 1907 de kuruldu e dogal olarak 100.yıl oluyo FB'nin. ve sadece 1 kere 100.yıl kutlanır ve bunun anısınada 19.07 tarihinde(hani Fb'nin kuruluşu 1907 di ya) bi transferi acıklicaklarmış. umarım anlamısındır daha once neden yapılan transferlerin o tarihte acıklanmadıgını.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...