Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şaka flm gibi bi olay...

yosun

Öne çıkan mesajlar

2 gün önce sınıftaki bi kız paso için para + resim topluyodu neyse bunları zarfa koymak gerekiomuş zarf alıp geldim resimlerimi ve parayı içine koydum üzerine gerekli ıvır kıvır bilgileri yazdım gerisiyse tamamen bir chaos,
Kız "zarfı aldınmı?" dedi bende "ewt işte" diip uzattım sonrada "herşey tamam dimi?" dedim kız "ewt" dedi ve bende geyik amaçlı olmak üzere tamamen zarfı kast ederek "BİDE YALİİMMİ?" diyiverdim
Kız şok olmuş bi şekilde "hıııııı?" diyince durumu çaktım. Ben "zarf! zarfı yani!" diye bağırırken tüm sınıf koptu....
Yediiim dumur bi yana, adım sapığa çıkıcak....[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stigmata, 09 October 2003 21:48 tarihinde demiş ki:
Yahu dostum, dert ettigin seye bak.. Dert degil bu, bir nimet ya.. Keske bizde lisede falan olsakta yalasak biraz..

dfsafsadf

dert etmiyorum ya sonra herkezden çok koptum zaten ama o ilk olayı fark ettiğim an manyak afalladım[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 gun sonra millet seni gordugunde baslar konusmaya..

- Off kizim, cocuga bak, dur dur, bu bizim yalayan cocuk degil mi yaw.. Ayyyy, ne kadar hos di mi.. Saclari da cok havali..
- Ayy, harbiden ya. Bi de ben mi yalatsam, ne yapsam..
- Evet evet, hadi gidip beraber yalatalim..

Kizlar arasinda olusmasi muhtemel diyaloglardan sadece biri. Ornekleri istek dogrultusunda cogaltilabilir. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Abi durumu anlıyorum bence senin yapman gereken seyt hic bozuntuya vermeden sırıtmaktı :p en azından seninki guzel bi durum agzına filan carpmamıs kız :P yani bana neler oldu tam bi espri anında soyledigim kotu bi soz, sınıf sustugu anda agazımdan cıkınca rezil oldum. bosver solemiyim banlanırım :P[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

bizdede şöle bi olay war ders ortasında yan sınıftan biri gelir bilmem ne hödö sü için duyuru yapar kız yapılmayan şebeklik yoktur...adın ne hangi sınıftasın?babnı kutlarım?ne güzel gözlerin war falan kız hepsini duymazdan gelir nedense böyle duyuru yapmaya gelen tiplerde hep kız olur![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

laf ve gedik mantalitesinin güzel bir birleşimine tanıklığa ve bu mantalitenin oluşmasına yol açmışsın.Gerçekten güzel ;)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Sosyal ağlarda paylaş

eh..tabii, yüzyılımızda doğal olarak bir çok şey artık çığrından çıkartılmış bir şekilde anlaşılıyor

-Senin kuş vardı ne oldu?

-Baba,gel bugün çekelim kafaları

-Olm oraya vermeye gitmeyecek miyiz?

gibi şeyler,konuşma esnasında bile yanlış anlaşılabiliyor..

hrrr bir konu neys..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

lise 3 te fitre/zekat zarfı diye bişey vardı herkes para koysun koymasın verin demişti sınbıf ögretmeni.
sona herkes zarflara sarıldı içine para falan koyuyolar sonra yapıstırıyorlardı.
bende en arka sıradan zarfı dilimin ucuyla ufak darbelerle yalıyodum yandakilere falan göstererek gülüşüyolardı falan hoca dilimin ucuyla yalarken gördü fistan napıyon sen dedi fantazilerini eve bırak video kasetler falan var dedi arkadakiler koptu gülmekten ama öndekiler ne oldugunu anlamamıştı herkes birbirine naaptı naaptı diye soruyodu ahaha hoca gördü ya ehueh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...