Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Arkadaslar unutanlar + tanimayanlar icin kücük bir hatirlatma :) zanakdorufen northstarin ilk sahibi suanki Anron'un sahibi oluyorum :D geri dönsemmi dönmessemi şeklinde kafayi yedim diyebilirim size bakiyorum gene bir haraketlilik var ama naapsam bilmiyorum fikri olan falan ? ( ulan gercek hayatta bile bu kdr depresip olmamistim bu oyun delirtti beni...zaten bu swg yüzünden ÖSSde içimde patladi..neyse...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 boşver abi ageofconan geliyo bu saatten sora nge oynanırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 connan gelene kdr rht 5-6 ay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 niye abi ekimde çıkıyo benim bildiğim bu arada yinede illa oynamak istiyosan ben kendi SWG: An Empire Divided ımı satıyorum haberiniz ola: http://forum.paticik.com/konu.php?id=184655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 conana vurayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ya hic zamanında cıkan oyun duydunuz mu siz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 öle bisi olmadigi icin duymadik tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 abi basla swgye hatta bnim accountu actır oyle oyna yazık kac aydır oturuo charlar oyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 gel kardeşim gel sende Chimera ya mutlu ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ahah ben demedim mi conan ertelencek die :D 25mart 2008 denmis simdi de. haziranı bulur o zamn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 haziran gene iyidi temmuz oldu ekim oldu simdi mayıs oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 emreeeeee gel bir ay oynayalım açtım ben xD dayanamadım çok özledim artık rüyalarıma girmeye başladı evimde bi çay partisi yapsam r2 droidimle çıksam o bile bana yeter :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yawww bi get ya :D *oyuna girer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar