DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 olur, kavun baş döndürür yeniysen tavsiye edilmez mesela, elma kapuçin muz vs hafiftir. nargileyi hergün içersen alışırsın ama 1 hafta ara verip içersen hafif keyiflenirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 doruk adres veriym mi, gönder tütünümü artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi gönder kargo para vs halledebilirsek sorun değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bu kutularda satılanlardan önerebileceğiniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Şerbetli, tekele geçti. Diğerlerinden güzeldir ama, kutulardakilerden yani. Sima Sultan vardır meşhur, ama gerçekten berbat birşey. Roseanne diye birşey aldım bugün, deneyemedim tarihi geçmişti :) [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:34 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 valla ben karşıya geçesem alibabadan alıyorum.nargilemide ordan aldım zaten nargile 14 milyon yani.adam böyle gelmiş buralara kadar kazıkçı olarak :) ama hrhangi bi nargile cafeden isterseniz satarlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Avrupa yakasında oturduğum zmaanlarda haftada en az 3 kez tophaneye giderdim. Orada takıldığım yere sorarım artık yarın alacağım tütün güzel çıkmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Bu alibaba dediğiniz yerdeki tütünün özelliği nedir ? Simasultanın bahreyn inden farkı ne? Şerbetli'nin şerbeti çok bol ve kafanın deliklerini tıkıyo çekerken sinir bi ses geliyor. Ondan sima sultan kullanıyorum. Kaç ayım kaldı doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 simasultanı bilmiyorum.ama ben topaneden alıyorum hep.farkı nedir bilemem içmem lzm once :) simasultan da mısırdan getiriosa tütünleri aynıdır muhtelemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Alibabadakiler mısırdan geliyosa biliyorum onları. Benim aldığım yerde de vardı üstüne arapça yazılı şeylerden. Mısırdan buraya kargo ne kadar tutar. Ablama söyliyim göndersin eğel güzel bişiyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Sima Sultan türk markası bildiğim kadarıyla, "hadi nargile tütünü satalım para kazanırız" tadında bir tütün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar