DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 olur, kavun baş döndürür yeniysen tavsiye edilmez mesela, elma kapuçin muz vs hafiftir. nargileyi hergün içersen alışırsın ama 1 hafta ara verip içersen hafif keyiflenirsin..
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 doruk adres veriym mi, gönder tütünümü artık :P
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi gönder kargo para vs halledebilirsek sorun değil :)
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bu kutularda satılanlardan önerebileceğiniz var mı?
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Şerbetli, tekele geçti. Diğerlerinden güzeldir ama, kutulardakilerden yani. Sima Sultan vardır meşhur, ama gerçekten berbat birşey. Roseanne diye birşey aldım bugün, deneyemedim tarihi geçmişti :) [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:34 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ]
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 valla ben karşıya geçesem alibabadan alıyorum.nargilemide ordan aldım zaten nargile 14 milyon yani.adam böyle gelmiş buralara kadar kazıkçı olarak :) ama hrhangi bi nargile cafeden isterseniz satarlar yani
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Avrupa yakasında oturduğum zmaanlarda haftada en az 3 kez tophaneye giderdim. Orada takıldığım yere sorarım artık yarın alacağım tütün güzel çıkmazsa.
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Bu alibaba dediğiniz yerdeki tütünün özelliği nedir ? Simasultanın bahreyn inden farkı ne? Şerbetli'nin şerbeti çok bol ve kafanın deliklerini tıkıyo çekerken sinir bi ses geliyor. Ondan sima sultan kullanıyorum. Kaç ayım kaldı doktor.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 simasultanı bilmiyorum.ama ben topaneden alıyorum hep.farkı nedir bilemem içmem lzm once :) simasultan da mısırdan getiriosa tütünleri aynıdır muhtelemelen
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Alibabadakiler mısırdan geliyosa biliyorum onları. Benim aldığım yerde de vardı üstüne arapça yazılı şeylerden. Mısırdan buraya kargo ne kadar tutar. Ablama söyliyim göndersin eğel güzel bişiyse :)
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Sima Sultan türk markası bildiğim kadarıyla, "hadi nargile tütünü satalım para kazanırız" tadında bir tütün.
Öne çıkan mesajlar