Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargile tütünü, nerede? (Anadolu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olur, kavun baş döndürür yeniysen tavsiye edilmez mesela, elma kapuçin muz vs hafiftir. nargileyi hergün içersen alışırsın ama 1 hafta ara verip içersen hafif keyiflenirsin..
Mesaj tarihi:
Şerbetli, tekele geçti. Diğerlerinden güzeldir ama, kutulardakilerden yani. Sima Sultan vardır meşhur, ama gerçekten berbat birşey. Roseanne diye birşey aldım bugün, deneyemedim tarihi geçmişti :)

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:34 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla ben karşıya geçesem alibabadan alıyorum.nargilemide ordan aldım zaten

nargile 14 milyon yani.adam böyle gelmiş buralara kadar kazıkçı olarak :)

ama hrhangi bi nargile cafeden isterseniz satarlar yani
Mesaj tarihi:
Avrupa yakasında oturduğum zmaanlarda haftada en az 3 kez tophaneye giderdim. Orada takıldığım yere sorarım artık yarın alacağım tütün güzel çıkmazsa.
Mesaj tarihi:
Bu alibaba dediğiniz yerdeki tütünün özelliği nedir ?
Simasultanın bahreyn inden farkı ne?
Şerbetli'nin şerbeti çok bol ve kafanın deliklerini tıkıyo çekerken sinir bi ses geliyor. Ondan sima sultan kullanıyorum.
Kaç ayım kaldı doktor.
Mesaj tarihi:
simasultanı bilmiyorum.ama ben topaneden alıyorum hep.farkı nedir bilemem içmem lzm once :)

simasultan da mısırdan getiriosa tütünleri aynıdır muhtelemelen
Mesaj tarihi:
Alibabadakiler mısırdan geliyosa biliyorum onları. Benim aldığım yerde de vardı üstüne arapça yazılı şeylerden. Mısırdan buraya kargo ne kadar tutar. Ablama söyliyim göndersin eğel güzel bişiyse :)
  • Yeni Oluştur...