kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 merhaba, programı kullanarak bişeyler üzerinde çalışıyorum hatta denemelik bişey yaptım ancak merak ettiğim bir nokta var export ediyorum hangi formatta yapmalıyım ki boyutu minik olsun ortalama 10 saniyelik bir video bile 20 mb civarı oluyor gel de sapıtma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 xvid falan yok mu? onunla denesene. bi de alakası yok ama. bööle bi site var güzel şeyler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bi ara musait olunca bakarim hangi formatti bende unuttum baya oldu kullanmayali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 sorenson3, h2*, saniye de geçen veriyi sınırlayabildiğin tüm formatlar genelde minik dosya boyutları ile sonuçlanır. xvid, divx, vs. bunlar küçük dosya boyutundan ziyade kalite + orta boy dosya boyutu hedef alınarak yapılmış formatlar olduğu için küçük dosyalarda kötü sonuçlar verirler. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:27 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar