ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Console almak için Accountu 1 hafta sonra satılığa çıkarcam.3 karakter var account da 70 warrior 70 warlock 62 shaman.Fiyatı warrior nedeniyle biraz yüksek düşünüyorum. Warrior Alliance Dwarf Male Warrior Karazhan Attuned Epic protection gear ve half epic pve-fury dps gearı var. Şimdiden resist gearları tamam. 300 Arcane, Nature, Frost, Fire Resist. Bütün Heroic Factionlar ile en az revered. Epic Gryphon Netherdrake Protection Setinin bütün gemleri yüksek kalitedir. Transfere açık. TK-SSC tanklıyabilcek seviyede gear. Ayrıca Arms spec sevenler için Gorehowl ile birlikte pvp yapmaya başlangıç yapcak kadar gear. 375 BS/375 Herb.2 tane epic Recipe.Ayrıca Full Frost, Nature, Arcane Res yapabiliyor. Warlock Human Female Warlock Yeni 70. Biraz yeşil biraz mavi bir gearı var. %60 flying gryphon Spellfire Tailor. Spellfire Set tamam sayılır. Shaman Level 62 shaman işte :D Account'u 1 hafta sonra satılığa çıkartana kadar son ayarlamaları bitirmek istiyorum.Açıkcası yüksek bir fiyat istiyorum ama buraya yazmıycam.İlk önce sizce ne kadar eder onu bilmek istiyorum.Ben çok şey mi istiyorum !? [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 17:08 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 17:09 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 piyasasini bildigimden diyebilecegim 2 sey var. ally olmasi o kafandaki fiyati baya bi dusurecektir, alt charlar ne olursa olsun neredeyse hic para etmiyor. armory yada ne itemler var t4 t5 kac parca onlari bi soylesen fiyat araligi soyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 400 ytl eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar