Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da SAĞLAM Tshirt baskı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sağlam tshirt baskı yapan bir yer lazım bildiğiniz varmı, kaliteli birşey olması tercihim fiyat önemli değil. Kaliteliden kastım yani direk böyle yağlı boya gibi olmaması. anladınız işte siz onu :) birde baskı yaptıracağım resimde 1-2 değişiklik yapmam lazım ps bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.
Mesaj tarihi:
vala düzgün olması için düzgünce kesip (stencil mantığının tam tersi gibin) yapabilirsin ama press baskı olduğu için mutlaka kayar hiç onla uğraşmadan direk beyaz t-shirt ün üstüne yaparsan nerdeyse hiç anlaşılmıyo materyal farkı (grafik tasarım okuyorum final projesi olarak yapmıştık :) ) press olmayan silkscreen baskı türü yapan ankarada yer yok diye biliyorum, yani seri üretimlerde filan kullanılıyodur sadece diye tahmin ediyorum klasik için tunalı bülten sokaktaki office superstore yapıyor t-shirt ü kendin götürüyosun, bide karum da 2. katta ana girişin hemen üstünde bi yer var orda tshirt filan da olması lazım. ps dede yardımcı olabilirim istersen msn ini yolla pmden

edit:şimdi düşündümde silkscreen baskı aslında biraz uğraşla evdede yapılabilcek bişi ama kasabilir biraz vala youtube da vardı onla ilgili how to videoları

[ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 20:34 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tshirt siyah, baskı yapıcağım logo beyaz. ya bu orjinalimsi birşey yaptırmak lazım, direk plastik boya hissi veren ( üstüne dokunduğunuzda) onlardan istemiyorum yani orjinal birşey kısaca :D sağolun tavsiyeler için.
  • Yeni Oluştur...