Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da SAĞLAM Tshirt baskı

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

sağlam tshirt baskı yapan bir yer lazım bildiğiniz varmı, kaliteli birşey olması tercihim fiyat önemli değil. Kaliteliden kastım yani direk böyle yağlı boya gibi olmaması. anladınız işte siz onu :) birde baskı yaptıracağım resimde 1-2 değişiklik yapmam lazım ps bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

vala düzgün olması için düzgünce kesip (stencil mantığının tam tersi gibin) yapabilirsin ama press baskı olduğu için mutlaka kayar hiç onla uğraşmadan direk beyaz t-shirt ün üstüne yaparsan nerdeyse hiç anlaşılmıyo materyal farkı (grafik tasarım okuyorum final projesi olarak yapmıştık :) ) press olmayan silkscreen baskı türü yapan ankarada yer yok diye biliyorum, yani seri üretimlerde filan kullanılıyodur sadece diye tahmin ediyorum klasik için tunalı bülten sokaktaki office superstore yapıyor t-shirt ü kendin götürüyosun, bide karum da 2. katta ana girişin hemen üstünde bi yer var orda tshirt filan da olması lazım. ps dede yardımcı olabilirim istersen msn ini yolla pmden

edit:şimdi düşündümde silkscreen baskı aslında biraz uğraşla evdede yapılabilcek bişi ama kasabilir biraz vala youtube da vardı onla ilgili how to videoları

[ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 20:34 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...