Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 sağlam tshirt baskı yapan bir yer lazım bildiğiniz varmı, kaliteli birşey olması tercihim fiyat önemli değil. Kaliteliden kastım yani direk böyle yağlı boya gibi olmaması. anladınız işte siz onu :) birde baskı yaptıracağım resimde 1-2 değişiklik yapmam lazım ps bilen birileri yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 vala düzgün olması için düzgünce kesip (stencil mantığının tam tersi gibin) yapabilirsin ama press baskı olduğu için mutlaka kayar hiç onla uğraşmadan direk beyaz t-shirt ün üstüne yaparsan nerdeyse hiç anlaşılmıyo materyal farkı (grafik tasarım okuyorum final projesi olarak yapmıştık :) ) press olmayan silkscreen baskı türü yapan ankarada yer yok diye biliyorum, yani seri üretimlerde filan kullanılıyodur sadece diye tahmin ediyorum klasik için tunalı bülten sokaktaki office superstore yapıyor t-shirt ü kendin götürüyosun, bide karum da 2. katta ana girişin hemen üstünde bi yer var orda tshirt filan da olması lazım. ps dede yardımcı olabilirim istersen msn ini yolla pmden edit:şimdi düşündümde silkscreen baskı aslında biraz uğraşla evdede yapılabilcek bişi ama kasabilir biraz vala youtube da vardı onla ilgili how to videoları [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 20:34 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 karumdaki çok dandik 4-5 sene önce yaptırmıştım sonra yırttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 silk screen de her renk için ipekten bir kumaşa bir şey emdirerek bir şey yapıyorsun patates baskı gibi her rengi ayrı ayrı basıyorsun:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ankarada sağlam yapan yer ben görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 tshirt siyah, baskı yapıcağım logo beyaz. ya bu orjinalimsi birşey yaptırmak lazım, direk plastik boya hissi veren ( üstüne dokunduğunuzda) onlardan istemiyorum yani orjinal birşey kısaca :D sağolun tavsiyeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 www.tish-o.com.tr ankaraya da kargoluyorlar sanırım. 30 ytl ye gelir muhtemelen dediğin şey. bakmaya değer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar