Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aklınıza Gelebilecek En Kazık Sorun!!!!!!!!

Batilc

Öne çıkan mesajlar

YA of nası baslıcam bilmiyorum o kadar aptalca ki. soyle anlatyim en iyisi. bende eskiden winamp ve juxebox (musicmacth) dosyası birlikteydi. bi gun bunların ikisini aynı anda actım daha sonra nbl2003 e (o sırada yeniydi) girerken makıne takıldı ve reset attim ve gordumki windo gocmus, hemen yenisini yukledim ancak ses de sorun var dı hic gelmiyo du. sonra peder aldı isyerine goturdu yaptırdı orda sesi getirdi bir baktım ki ses arasıra geliyo , kafasına gore gidip gelio, bu sefer maram bilgisayar servisine goturdum onlarda aynı sekılde iade ettiler. saolsunlar 30Dolar almayı da ihmal etmediler. ben bunla bi sure idare ettim sonra sıkılıp windowun ustune tekrar windows yukledım (hepsi 98) bu sefer ses yine gitti tamamiyle. peder aldı yine yarı yapılmıs olarak getirdi bende sinirlendim wndo xp yukledim, ses yine aynı. gecen hafta starcrafta basladım ve onun videolarını izleyemedigimden dolayı (sesle aynı anda calısıyo wmp gibi) pedere fırlattım bilgisayarı. aldı goturdu isyerine. isyerinde bagladıkları kolonlarda 5saat boyunca hic durmaksızın mp3 dinlemişler şoke oldum. eve getirdim binbir heyecanla ancak baktım evde melancolynin 15.saniyesinde gitti ses. delirdim. discmani bagladim hoporlerlere maasallah mis gibi calısıyo. oha oldum kafam karıstı. sonra aklıma benm akıllı bilgisayarımın bu kolonlara yabancılık cektıgı gibi sacma bi fikir geldi ve babamın 4+1 kolonlarını cıkardım taktım yine aynı takılıs. su anda sc nin videolarını izlemekicin disable etmis durumdayım sesi. NApacam, vallhi kafayı yicem, şeytan diyo ac kasayı sık bi iki kursun ses kartına.

BU arda sistemi soyleyim : Pentium 4 1.8ghz Anakartı bilmirem, harddiskin de yanlızca 40gb oldugunu bilirem, GeForce 2 Titanium 128Mb, 256Mb Ram (ddr sanırım) ,Yamaha 52x Cdrom, Ve Realtek AC97 Audio ses kartım var.

Help please:P 2 senelik gazabdan kurtarın beni. (loudness secenegini uyguladım)

Help (rez piliz o0o)[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Sosyal ağlarda paylaş

Ses kartını değiştirmişlermi serviste ?
Değiştirmemişlerse ses kartı ölü olabilir.

Entegremiydi o ses kartı ? Entegrelerde ölebilio :D

Hayır ses açıkken video çalmayıp kapatınca çalması uyuzuma gitti.

Bu bendeki ne idüğü belirsiz rename yada delete lerde çıkan "There has been a sharing violation" hatasına benzii.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten rise ofnations dan 9.0 ı yuklediyidim. ancak su an makine xp oldugu icin drictx e gerek olmuyo ve yuklenmio zati. ayrıca benim ses kartı on board dolayısı ile ses karti da deismio anakarti yinelicez ? ama abai cok ilginc ya baska yerde calısıo bende calısmıo?? zaten sinirimden demin bacaam carpti cd writertin cd koyma yerini kırdım bi vida kaybolmus ayva:([hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...