senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bunu saymıyoruz walla en yakın zamanda yenisini istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 en kısa zamanda yenisi [ ben buluşmayı unutmuşum ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: Madcat üye § 17 Temmuz 2007, Salı - 00:09 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ezukler sizi.. n00blar.. olm otopakçı kadire 6da alıcam arabayı dedim :D. adam evine gidiyo 6da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ahaha otoparkçı kankaların var anıl helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 heralde olm.senide tanıştırırz.lazım olur ilerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 elimde çok pis fotolar var üşeniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ahahaha sie :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 AAA FARE AY ORDAN GEÇTİ -kim yaptı o espriyi?hiç komik değil.(yan masadaki kız, ağlar ses tonuylan) ya alala eve gidip uyumam lazımdı, çalışan insanım, gece vardiyasında ayakta kalmam lazımdı ne var yani? ayrıca, efenim dağılmasaydınız siz?otursaydınız? gizme, bu arada sen izmir yazmazsan aramızdaki ilişki iyice senede bir gün olayına döndü haberin olsun çiçeem. bir ankara bir izmir senede biiiiir güüüün, senede biiiiiir güüüüün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ne dion sen ya aramızdaki ilişki fln? haddini bil efendi!!!11 [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 23:37 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 fotoğraf çekmediniz mi d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 varda herkes koymaya üşenio:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 anıl, gizme benim yabani yaprak sarmam, ellere vermem ulan. ağzını topla, sürüm sürüm süründürürüm vallayi billayi efendiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yaaa sonuçta bazı görüntüleri açığa çıkarmak zorunda kalıcam görüceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 lex redogski'nin şişeyi emmeyi çalıştığı fotoyu upla başta sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 DIDIDIDIDIDDIDI FLAŞ FLAŞ FLAŞ BOMBA OLAYDAN GÖRÜNTÜLER!! not:Resimlerin boyutu kocaman :D o yüzden spoiler detayların gözükmesi gerekli :D Redogski şişeyle ilişkide!! [spo] [/spo] Genç kızımız gizme ile çekişirken...Utterın süper garip bakışları... [spo] [/spo] Ütop yıldızları sayıyor... [spo] [/spo] [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 00:34 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hangisi hatırlamıorum da bi bulusmada bazı arkadaşlar elinde kaykay ve dondurmayla bara girmeye calıstıkları için kimlik sorulmustu ve bizden ayrılmak durumunda kalmıstı hep hatırlar hatırlar gülerim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 sırasıyla kim kimdir diye yazalım aynen şöyle: ilk resim; hardter,redogski ikinci resim; utterable(yanlış yazdım dimi),ivy üçüncü resim;utt,ivy,utopia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 3 tane mi resim çektiniz sadece d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kaçtane çekeydik ?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bence selin yonja fotosu çekiyor adfasfas yazık garibim şuan işte premix kola veriyor yolculara [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 02:08 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bu kadar deil la resimler ivy de bi ton resim çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 lexius, anılın süper rezil fotoğraflarının olduğu arşivime katkından dolayı sana teşekkür ederim. niahahhahhannaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 premix kola vermedim kimseye, dün durduğum cafede yok premix kola, bol bol profiterollü pasta verdim ama. ben de koyayım şööööyle birkaç fotoğraf. ayrıca evet o fotoda yonja pozu veriyoruz, eğlence amaçlıydı, bizim salaklar ciddiye aldı adfsaf. size salak dedim farkındayım utanmıyorum nihaha. ivy nin elinde telefon olmasına sebep olan fotoda, bizim delikediyi görmekteyiz: [spo][/spo] ametçim, gizmem ve ben: [spo][/spo] olay olan yonja fotomuz: [spo][/spo] iki sefkilim yanımda ben daha ne isterim, evet unisex harem sahibiyim ben. yalnız buluşmanın kilit ismi gizmeydi o bakıma bütün fotolar etrafımızda dönüyor. [spo][/spo] veeeeeee karşınızdaaaaaa başka bir açıdaaaan şişeeee ve anııııl [spo][/spo] bende bir iki gizme selin fotosu daha olmaklan beraber, suratımızı görmekten sıkılmayın diye koymuyorum. gothic, premixler kovalasın seni ayrıca. adsafs. görevimi yapmış olmanın iç huzuruyla az sonra uykuya dalacağım, size hayatta başarılar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 NE DEMEİŞTİM YONJO FOTOSU ÇEKTİRİYOR DEMEMİŞMİYDİM !!11 [ ne güzeldir o pasta şimdi ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ne güzel resımler yahu az çekildik öz çekildik başka yokmuydu yahu daha fazla foto varmıs gıbı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar