nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Selamlar, Bu hafta bu tarz bi kart almayi dusunuyorum notebook icin. Tamamen cahil oldugum bu konuda kullanmislardan bilgi istiyorum. Nasildir, hangi markalar bu alanda iyidir? Performans nasildir? Hotspot erisimine degisilinir mi? falan fistan biraz bilgi rica edicem.. Pek olacagini sanmiyorum patide ama bi deniyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 edge kartı sim kartıyla calısan degilmiydi? kullandıktan sonra faturaya amaan oderim dersen aL:D çünkü +400YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 telsimin bir ara sabit ücretli edge hat tarifesi neyin vardı. belki vodafoneda da vardır şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 eed bunlarin hepsi sim kartla calisiyo, HSDPA dedigim 2 mbit e kadar yolu var. Hepside genelde sabit ucretli oluyo, oyle faturalar olmuyor yani :) Ben hotspot erisimi almaya karar verdim gerci, coverage daha dusuk oluyor ama hat daha stabil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ortalam ne kadar geliyor peki 2mbit de fena deilmiş yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 HSDPA hafif 3g oluyo destekleyne opr varmı trde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 100 dolar aylik burada da.. Turkiye'de sanirim sadece edge teknolojisi var su an.. Daha gelmedi tr ye.. Hafif 3g degilde 3.5g diyolar iste en son teknoloji bu su an.. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:32 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar