Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Şimdik ben anarchy onlinea girmek için indirdim.Ancak oyunun yukarıda free version yazan yerden indirmem gerekmiş sanırım ben main downloaddan indirdim.Şuanda bende oyunun 16.0 versiyonu var.Free downloadda ise 17.1 inio.Eğer anarchy onlineı oynayan birileri varsa yardımcı olaiblirler mi ben oyunu 17.1e yukselttigimde free şekilde oynayabilir miyim yoksa illa o 17.1 şeklinde olanı mı indirmeliyim?Yani farklı oyun versionları mı problem yoksa patch yapılınca girebilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Anarchy online bölümüne bakınıştım ama görememişim:(Silin topici özürler olsun Gözlerim bozuldu sanırsam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 accountun mahiyeti indirdiğin, yüklediğin client ı bağlamaz. paralı ya da parasız ao diye bişey de yok zaten. accountunda ek paketleri aktive ettiysen aylik ücret verirsin, etmediysen vermezsin. dolayısıyla istediğin herhangi bi yerden ao yu indirip sonuna kadar patchleyip oyunun tadini cikarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Girtlak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Hoca sorunsalıysa çarşamba-cuma falan bekle bakalım o zaman dene(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 14 Jul 2007 son mesaj tarihli topic i bu espriyi yapmak için canlandırdığına inanamadım bir an, sonra düşündüm inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 etrafa SORUN SALIP DURMAYIN KARDEŞİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Girtlak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 dreagloth said: 14 Jul 2007 son mesaj tarihli topic i bu espriyi yapmak için canlandırdığına inanamadım bir an, sonra düşündüm inandım. Düşünebildiğine çok sevindim gerçekten. Mortis senin espiri de süper ya çok güldüm :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar