Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Beyler bu wireless takılan güvenlik şifresini unuttuğunuzda tekrar bulmanın bir yolu varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 fabrıka ayarlarına gerı don dersen sıfren fabrıka cıkıs sıfresıne doner ama modem ayarlarını tekrardan yapman gerekır ıstemıyorsan bulasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 evet bilmiyorum wireless router modem ayarlarını . ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ayarları not defterıne yaz yada screenshot al fabrıka ayarlarını gerı yukle not aldıgın ayarları uygula bı dene ama genede rısklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 flashback yaşadım ve şifreyi gördüm :D yardımcı olan herkese ty p.s : hayır modemleri öğrenmiyeceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar