Astral Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 merhaba ptr ye bir göz atmak istiyorum, patchi indirip direk kursam default wowu bozar mı? ne şekilde yapılıyor tam olarak deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bozmaz ayri bi wow kuruyor test serveri icin normalinden alakasiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 direk patchi kurduğumda mı kuruyor? bana update yapıyormuş gibi geldi ondan huylandım. reinstall ettirmesin bana bütün wowu. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 06:33 tarihinde, Astral tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 hmm kurdum girdim de ne ki bu ya.. ben para vermeden istediğim kadar respec olacağım her seti, itemı vs. yı deneyebileceğim vendorun olduğu gibi bir şeyler bekliyordum.. girip ne deniycem ki ben burada HOLEEY BUFFLARIM 30 DK OLMUŞ NEFİS mi diycem ne zırvalıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 milyon değişiklik var bunların test edilmesi için test serverda sora bizim gibi shoulder shrinkage e uğrar mt olarak guilde madara olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar