thanatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bugun firtina ve yagmur nedeniyle bursada ilk ve orta ogretim okullari tatil. tum paticik bursa halkina hayirli ola. :) pek bi sevindim sabah sabah.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 istte nie diil ya bizde uçuyoduk burda[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 uniler hep tatil zaten. :) seneye kurtulacam bende i$alla.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ahaha yarildim sabah sabah. sistem kickliyo ahaha.:lol:[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Apache Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 İstanbul kurtulur tatil olur,Bursada fırtına çıkar tatil olur,Ankara niye bu kadar sakin ya.
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ordada kar yagar yakinda merak etmeyin. ;)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Valla benim için hergün tatil. Neden diye sorarsanız FenerBahçe Lisesi'inde okuyorum.Okulun tüm bilgisayarlarını,ağ bağlantılarını,internet sitesini yapıyorum. E doğal olarak derslerden izinli sayılıyorum. + Müdür yardımcısının tüm haklarına sahibim (Not ve devamsızlık değiştirme hariç). Hatta bugün sadece son ders'e girdim. O da dersin ortasında. Alın size tatil... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ankaranın kurtuluş günü de yoq ki bu arada müdür yard. yetkilerine nası sahipsin??[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben yarın denize gitcem antalya rule.[hline]çok kötü bişey yaptım hemde üç kere...
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Eskiden sadece karda fazladan tatil olurdu.Demek artık yağmur yağsa tatil oluyor.Ne hallere düştük.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 IstanbuL'da tatiL oLduya kurtuLu$u diye sizde her gün tatiL istiyonuz bIrakIn biraz biz tatiL yapaLIn ya[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Yapın yaaa yazık size... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ehhe şanslısın gene thanatos :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım.
Öne çıkan mesajlar