Gawain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 abi Tayfur bizim takimda ne iş yapar anlamış değilim bir tane Guinti gibi adam daha olsa süfer olur abi adamın futbolu ortada Tayfur bu adamin futbolu altinda eziliyo ben hala bizim takımı anlamış değilim.Nasıl Tayfur top oynuyo bilmiyom Ayrıca bir Guinti fanatiği olarak söylüyorum Beşiktaş'a gelmiş en iyi yabancı oyunculardan biri bence.[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
Gawain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 işte biliyorum onu sağolda yeter ama yani resmen bazı maçlar inanın 10 kişi oynuyoruz gerçi Lucescu için vazgeçilmez ben onun kadar bilemem ama bana sanki sahada yokmuş gibi geliyor.[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 bencede gorevını yerıne getırıyor benım sorunum yok lucescu onu fazla on planda tutmadan oynatıyor ama guıntı ıle beraber ıyı adam durduruyorlar[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Gawain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ben bilmem arkadaşlar orada daha fazla mücadele etmeyi bilen biri olsa varya karşı takım orta sahayı geçmekte zorlanir yani demek istediğim tayfurun bazen fazla aksadığı Guinti de böyle bişi yok herzaman formunda kötü maç çıkartmıyo boş pas atmıyor garanti oynuyor her zaman..[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 tayfur la guinti nin görevi ortasahada adam adama oynamak, top kapıp rakip atakları defansın önünde karşılamak. bu yüzden fazla göze batmıyorlar. guinti tayfura göre çok daha iyi pas veriyor. tayfur genelde çok top eziyor ama takımda en çok mücadele eden oyuncuların arasındalar. sürekli 90dk oynuyorlar. sonuçta tayfur 7 sezondur bjk'de ve kaptanlık yapan bir oyuncu o yüzden ne işe yarar diye sormak biraz saçma oluyor
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yahu akrdeşim bu adam 7 senedir beşiktaşta as oynuyor. scala daum luce toshack kim geldiyse bu adamı oynattı.
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Tayfur iyi oyuncu görünmeyen kahramanlardan takımın en çok koşan adamı,ve son bi kaç senedir kendini iyi geliştirdi bence,orta sahanın yükünü çeken adam tayfur
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Giunti iyi oyuncu ama Tayfurda defansa cok yardımcı oluyor benim izledigim kadarıyla.riske girmeden oynuyor onun için göze fazla batmıyor. Fenerli olarak buraya mesaj atabilirim demi hemen kızıyorsunuzda bazen. said: jacabo, 07 October 2003 19:02 tarihinde demiş ki: bencede gorevını yerıne getırıyor benım sorunum yok ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize jacabo tayfurla bi sorunun olmamasına sevindik bu arada
Gawain Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Fistan devam et ben başlıkta sadece beşiktaşlılar demedim ayrıca bu saydıgınız işleri daha kaliteli yapacak adam cok bence türkiyede .[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bide Gawain takıma mal olmuş oyuncular vardır. Bu oyuncu iyi oynamasa bile takımda kalması hem yönetim için hemde teknik kadro için iyidir.tecrübedir bi kere. göndersen yada kadro dışı bıraksan taraftarlar homurdanır.yedek bıraksan uzun süre ilk kötü sonucta Tayfuru neden oynatmıyo bu adam gibi konuşmalar olur. çünkü Tayfur cok iyi maçlar çıkarmıştır bjk ile. onun için Tayfur jübilesini yapana kadar bu takımda kalması hayırlı bi olay kanaatimce.[hline]youth only zone! ICQ :3500388
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Gawain, 08 October 2003 11:53 tarihinde demiş ki: Fistan devam et ben başlıkta sadece beşiktaşlılar demedim ayrıca bu saydıgınız işleri daha kaliteli yapacak adam cok bence türkiyede .[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 yanlış anlama taş atmak için sorumuyorum :) kim var mesela? oyuncu ismi yazarsan bizde fikir edinebiliriz
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Trabzondaki Hüseyin dicem üstüme atlicaksınız.[hline]youth only zone! ICQ :3500388
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 valla hiç bilmiyorum o adam nası oynuo :) tayfur un yerine oynayabilecek bide yasin var o nitelikte ama o da herkezi çalım manyağı yapmak isterken topu kaptırıyor. fener de o bölgede oynayan futbolcu nun ismi neydi? konfederasyon kupasında milli takımda oynamıştı hani adıı hatırlayamadım o da çok iyi bi oyuncu
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 selçuk ?[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Fenerliyim ama selcuk'u begenmiyorum nedense. son maclarda ümit ozat on libero oynadı takım hucuma daha kontrollü çıktı. bence mustafa izzet cok iyi oynuyo tugay ın gençliği olmuş çıkmış.[hline]youth only zone! ICQ :3500388
-Blind- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Tayfur'u tv den izliyince öle hiç bişi yapmıyormuş gibi gözüküyor ama stadtan canlı gözle inelince takıma çok büyük yararı var ben şuna eminim tayfur takımın vazgeçilmez oyuncularından birisi çok koşuyor aşırı bi şekilde diğer futbolcuların eksiklerini kapatıyor ayrıca lucescunun verdiği bütün görevleri eksiksiz yerine getiriyor[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş!
Gawain Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 neden Tayfur Guinti gibi olmuyo kapasitesi var ama at gozlugu takıyo kaptanya acayip triplerde iyi oyuncu lafım yok diyorum sadece cizgisi hep aynı kendindeki bazı tabuları yıkması gerekir fazla düz top oynuyo o yüzden buna bir dikkat edin bana hak vereceksiniz.[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
-Blind- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 tayfur'un zaten teknik kapasitesi olduğuna ben şahsen inanmıyorum :) tayfur görev adamı ve lucescuda bu tarz adamları sevdiği için tayfur sürekli oyunda kalıyo ayrıca üsttede yazdığım gibi tayfurun oynadığı yer kilit bi nokta oraya çok koşan bir adam koymalısınız bunun içinde beşiktaşın elindeki en iyi adam tayfur.kimsenin tayfurdan ardı ardına çalımlar uzaktan sert şutlar veya ara paslar beklemesin tayfur bu koşsun adam markaj etsin eksikleri kapasın.[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! [Bu mesaj -Blind- tarafından 08 October 2003 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Gawain Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Sanırım beşiktaş Avrupa iyi top oynamak ve iyi dereceler elde etmek istiyorsa bir an önce önlemler almali Lucescu mütevazi bir takımla bu işi cok az bir yere kadar sürdürebilir buna inaniyorum bir beşiktaşlı olarak söylüyorum gerçek olan bu.[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
-Blind- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Gawain, 08 October 2003 16:58 tarihinde demiş ki: Sanırım beşiktaş Avrupa iyi top oynamak ve iyi dereceler elde etmek istiyorsa bir an önce önlemler almali Lucescu mütevazi bir takımla bu işi cok az bir yere kadar sürdürebilir buna inaniyorum bir beşiktaşlı olarak söylüyorum gerçek olan bu.[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Bence takım mütevazi değil türkiyeye göre aşmış bi kadrosu var bence avrupada da bu kadroyla büyük başarılar kazanıcağımıza inanıyorum.bkz chelsea maçı .lucescunun maçtan önceki açıklamalarını duymuşundur 250mil. $ takım oalbilirlermi ama takım olabilirlermi fln diye biz şuan tam anlamıyla bir takımız arkadaşlık uyum vs şuan herşey süper gidiyor beşiktaş açısında ha belki birkaç takviye olabilir ama onlarda biraz lüxe kaçar ve takımın dengelerini bozabilir[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş!
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 beyler guinti'yi lucescu bulmadıki, bu adam zaten milan'da ilk 11'de oynamış adam rofl[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 lucescu buldu derken araştırıp ucuza bulmasını kastetmiştik lucescu yarattı anlamında değil yani. ayrıca bjk kiralamasa milanda yedek klübesinde harcancaktı belkide. bide tayfur hakkında şunu dicem, kaandobra ve tayfur takımın en yaşlı oyuncularından ama gençlere göre şu özellikleri var ikiside lucescu nun oyun planını harfi harfine yerine getiriyorlar. tayfurun yerinde genç bi oyuncu olsa mesela belki gaza gelip çok mücadele edip yorulup oyundan düşebilir yada hırsından dolayı kart görebilir ama tayfur yaşının verdiği olgunluk sayesinde bu tür işler yapmıyor. teknik kapasitesi olmayan bir oyuncu ama maçlarda dikkatlice izleyin top ayağında değilken çok fazla mücadele ediyor, kademe yapıyor. ayrıca dikkat ettiyseniz defanstan çıkan topları genelde zago, ahmet yıldırım (oynuyorsa) ve guinti oyuna sokuyor. tayfurun oyun kurma adına pek bir şey yaptığı soylenemez ama tam bi görev adamı denilebilir. daha iyi oyuncular yok mu? tabiki var ama fiyatları ortada. ayrıca 7 sezondur takımda as oynayan ve kaptanlık yapan bi oyuncuyu takımdan uzaklaştırmak antipati yaratırdı. gerçi 7 sezondur takımdaysa uzaklaştırmak için bi sebepte yoktur sanırım [Bu mesaj Castigater tarafından 08 October 2003 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Tayfur iyidir yahu,görevini yapıyor gerisi boş..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 giuntiyi bresciadan kiraladık milandan değil. bu arada evet giunti zaten ünlü bir futbolcuydu ama fazla abartmaya da gerek yok. sadece bizim o bölgede yıllardır bariz eksiğimiz olduğu için şu an herkese ilah gibi geliyor.(herkese derken beşiktaşlılara) luce'nin bir an önce ümit aydın'ı hazırlaması gerekiyor. zira ümit de süper yetenek olmamasına rağmen tayfurdan hele hele yasinden çok daha iyi.
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 size batista + pintoyu verelim ehue hamburger + kola gibi ayrılmaz takas ikilisi olmuştu bi ara bunlar bence o bölgede oynayan en formda adam şuan için batista özellikle defansif yönde[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
Öne çıkan mesajlar