Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 evet bugun ark tan frozen throne u aldım yükliyim dedim. 1)bi güzel 1.12 patchi de çektim ama c.r.k yapamıyorum daha dogrusu yapıyorum da olmuyo. bana güzel ve çalışan bi 1.12 ft crc i olan varsa gönderebilir mi? 2)wc3, ft, 1,12 patch ve crc olarak yapıyorum kurma sırasını burda bi yanlışlık mı var yoksa?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ssinancım önce wc3 sora ft yüklicen ikisini de yükleince cracklicen ama sora patch çekceksin bi de patch i cracklicen ama patch için crack i nerden bulursun bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 sağol sorun çözüldü. =)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar