Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 70 Gnome Mage

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar, 2 yıla yakın bir süredir EU Kul'Tiras ta oynuyorum. Mage imin adı Kapuska. Baştan belirtmeliyim ki, serverın en çok tanınan ve sevilen karakteridir. Bununla birlikte, Kapuska ile ZG, AQ20, MC, Onyxia, BWL, AQ40, NAX, Karazan, Grull, Maghteridon, TK ve SSC ye kadar oyunda bulunan bütün instancelara girip her tür itemı almışımdır. En son Karathres kestikten sonra oyunu bırakma kararı aldım.

lvl 70 Gnome Mage
enginner: 390
enchant: 230 (375 mining vardı sildim 375 herb kstım sonra onu da silip enchante başlamıştım 2 gün önce ancak bırakma kararı aldığım için kasmaya ara verdim.

Karakterimin armory linki:
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Kul+Tiras&n=Kapuska

armorye girdiğiniz zaman bazı itemların yeşil stam item oladuğunun görebilirsiniz. son bir kaç gündür sadece pvp yaptığım için bi kaç dmg/hit gearı bankaya koyum stam gear taltım. speci de 10/48/3 ten 17/44/0 a respecledim pvp için.

karakterin üzerinde epic olmayan sadece robe bulunmakta. ki o da gayet yeterli. 67 spell dmg alıyorum. t4 mage chestini almaya gerek duymadım bu yüzden. guild dkp mi karathresten düşen sextant trinketine saklıyordum. fakat düşmedi son run da. herneyse.

bu arada, alıcak olan kişinin karakteri başka servera taşıma gibi bir niyeti yoksa, tek ricam, sosyal ilişkilerini batırmamasıdır. serverın en iyi 3 guildine de zamanında girmiş, hatta en iyi olan guildinden de çıkıp oyunu bıraktım 3 gün önce..

statlar:

raiding:
- 1041 spell dmg
- 10.30% hit raiting
- 31% crit

pvp:
- 8900hp
- artı bankada penetration, resillience, daha çok stam ve crit item da bulunmaktadır

grull tanking gear:
- 11k unbuffed hp gearı bankada bulunmaktadır

oyundaki en iyi head armor ve en iyi caster sword üzerimde dir. oyunun en iyi ve en pahalı enchant ve gemlerini kullanmaktayım. ör: sword üzerinde sunfire enchant vardır 1200g ye mal oldu.

bir çok faction ile exalted ım. mage e yarayan her tür faction epic reward üzerimde veya bankada bulunmaktadır.

artı epic tabardım dahi bulunmaktadır!

bununla birlikte:

alt char olarak:
1- lvl 42 lvlına göre iyi gearlı full feral bir druid bulunmaktadır. ayrıca bu druid herb kastıım zamanlarda benm herb bankamdı. bankasında oldukça fazla herb vardır.
2- banka alt charım var: bir sürü lazım ve gereksiz malzeme, potlar, onlarca wizard oil, mote lar ve primaller vardır
3- lvl 18 bi warlock ve 18 de şaman var. onları saymaya gerek yok..

kapuskanın enchanti 365e getirilirse, yüzük enchantleriyle beraber 1065 spell dmg a yükselir dmg bonusu. şu an hatrı sayılır derecede honor ı ve arena puanı var. bir kaç kez daha av yaparsanız ya da 1 hafta daha arena yaparsanız, çok rahat epic pvp gear alabilirsiniz. her tür instance ve her tür boss için ayrı gearı vardır. stam gear, hit raiting gear, crit gear vsvs...

karakter için 450 YTL istiyorum. (alıcak kişiye göre çoook küçük bir pazarlık payı düşünülebilir) bu fiyatın altına almak için teklif getirmek isteyenler herhangibir teklifte bulunmak için yorulmasınlar lütfen. 2 yıldır oynadıım ve bankasında itemlardan ötürü tek bir boşluk dahi bulunmayan, üstü başı serverın en iyi döşenmiş bu charını daha ucuza satamam. durur öle boş boş daha iyi..

ilgilenen arkadaşlar buradan veya özelden bana ulaşsınlar lütfen.

bulunduğum şehir: kocaeli, istanbula gelebilirim. yakın şehirlerdeki arkadaşlar da isterlerse yüz yüze görüşebiliriz.

[spo] [/spo]

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 04:16 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...