Pestilence Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 LvL 70 ud male priest Armory Link: http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Lightning's+Blade&n=Pstlnc ------------- Oyundan eski zevki almadığım için 2 senedir oynadığım charı satma kararı aldım. Charın pvp ve pve gearı mevcuttur. Pvp gearda 357 resilience var şu anda ama yarın itibarı ile 379 olacak, 2 merciless ve 2 season 1 gladiator itemları var, bütün itemleri +dmg olarak aldım ki hem healer ve istendiğinde damage dealer olara oynanabilsin char. Gerek discipline spec gerek shadow spec olsun duel çok zor kaybedior, gerçekten güçlü bir char. 10k hp unbuffed, 10k mana unbuffed, ve +900 dmg yakın oluyor pvp gearda ve eğer shadow spec olursanız 3900 armordan gelen 27% + shadowformdan gelen 15% ile toplam %42 physical damage reductiona ulaşıyor. Pve gearda ise yaklaşık 950+ dmg var ve damagemeterda herzaman top 3 e giriyor, ayrıyetten pve healing itemleri de mevcut. Charın serverdaki reputationu çok iyidir, istediğiniz her guilde girebilirsiniz. İster healer ister damage dealer olarak hem pve hem pvp yapabileceğiniz bir char. Aklıma gelenler bunlar, eğer sormak istediğiniz sorularınız var ise [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 13:36 tarihinde, Pestilence tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar