Zedna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 O kadar aramama ragmen bulamadım . Noral Duvarkagitları olmuyor buyuttugunuz zaman cok berbat oluyor ve netlik bozuluyor.Netten yuksek kaliteli Wow posteri ariyorum ama bulamadım sonra bunu kuşekagıda basıp asmak istiyorum varmı bildiginiz kaynak :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bende böyle birşey arıyordum, geçen Oyuncu dergisi veriyordu promosyon olarak. 10 YTL'yi bi dergiye vermek yemedi, almadım o yüzden ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bak google da şöle bi topic buldum elemanın kendisi yapıyomuş bi tane örnek koymuş kalitesi iyi gibi bi bak belki irtibata geçmek istersin http://www.wow-turk.com/forumlar/showthread.php?t=1686 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 15 dolar fazla 2-3 tane resim lazım yuksek cozunurlukte olsa kafi var benim matbaacı ark. beleşe cikarmaya calişiyom (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar