kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 merhaba 2008 yazı için ingilterede birkaç şirkete başvurdum, bu sene de başvurmuştum kabul oldular ama birkaç sebepten ötürü iptal etmem gerekti. staj süresi 1 ay olucak, şimdi sorum şu ingiltere'de 1-2 ay staj yapmam için çalışma izni + oturma izni almam gerekli mi? staj yapanlar için ayrı bir vize uygulaması var mı? staj yaptığım ay 900-1200 sterlin arası bir para alıcam, vergisini ödedikten sonra geri alabiliyor muyum vergiyi? vize / oturma izni işlerini ben mi halledicem yoksa staj yapacağım şirket mi? uluslararası büyük şirketler: lloyds, barcalys vs. avrupa'da EU dışından çalışan / stajyer alıyor mu? teşekkürler edit: 2 şirket de staj başvurumu kabul ederse oturma iznini ona göre uzatıp 2 ay staj yapabilir miyim? [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 07:57 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 staja 1200sterlin o0 biz burda asgari maas alıp vergi dusuyoruz ustunden benzin parası cıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 çıkışını yaparken ödediğin bütün vergileri geri alıyosun diye biliyorum ben ayrıca adamın suyunu cıkarıyolar ama iyi para veriyolar gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Yuh! SIEMENS duy sesimi bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 abi o parayı bana vericek şirket UBS adlı bir banka diğer kesin olmayan stajım ise Citibank London daha az verseler kira bile ödeyemem londra'da... neyse olmazsa dubai'de staj yapıcam =) yardımcı olabilecek var mı bilgili olan oturma izni vs. konularında? [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:37 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 başvuruma yanıt geldi bu arada 2 hafta training yapıcam sonra staj up.. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 11:35 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar