Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 fiyatta anlaşırız. ilgileniyorsanız pm atın msn'den görüşelim. http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Furytear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Biraz daha bilgi vereyim. Acc'un ilk ve tek sahibiyim. Seneye öss'ye gircek olmam ve artık wow'dan sıkılmam sebebiyle satıyorum. Son bir aydır da oynamıyorum zaten. Karakter hiç realm transferi yaşamamıştır =). Migrate etmeyecek olursanız, adı hiç karalanmamıştır gayet temz bir sicili vardır. Karazhan attunement vardır. pvp yapmak için frost mage olursanız, lvl 70 dungeon itemleri bulunmaktadır. 375 alch ve 375 tailor proffessionları vardır. Dediğim gibi fiyat konusunda anlaşırız, elimden çıkarmak istiyorum oynamadıkça değeri düşüyor zaten. Ama bedavaya da satamam bunu da unutmayın =) emek var sonuçta... Dediğim gibi, ilgilenenler veya ek bilgi isteyenler lütfen pm olarak msn adresinizi atın, ya da ilgilendiğinze dair bi pm atın ben adresimi vereyim. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 13:10 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar