cado Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 :D ya orda gülmemek için kendini nasıl tuttun ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 asuhsu efsaneymiş buda bide "odam patladı" die bi topic vardı oda cok imbahdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ahahahahhahaha harbiden süperrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=158704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: abi çok pardon köpekten kaçıyodum diyo huadfhuaag ahahaha surasini ne zaman okursam kopuyorum gözümde canlandirdikca. bir de basliga bakinca, gecen eve bi kari attim 'in degisik bir versiyonu gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bizimde ilk okulda çatıda tamir yapıyorlarmış hademenin teki bir kapak varmış tavanda güüm diye sınıfa düşmüştü :D sonra birşey olmamış gibi iyi dersler diyip çıkmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 levitasyon diye bi kelimemiz yok bi kere de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 auehauhe komik yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: Sly-One üye [şikayet et] § 13 Temmuz 2007, Cuma - 16:13 [ özel msj ] levitasyon diye bi kelimemiz yok bi kere de. doğru demiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar