kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 penth dolar / euro paritesinden haberin yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 konuyu dağıtmak gibi olmayayım ama 2 arkadaşın iphone u herşekil sim kilit falan kaldırıp update edip jailbreak yaptım sorunsuz. Brick olmuyolar merak etmeyin. Her kilidin anahtarı vardır mutlaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 750 $ verebilirim, özelden msn iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben de kullanıyorum gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Buradakine dönüştürülebilirse, kilit milit kalmaz işte official olarak... ama bu iphone'lar donusturulebilir mi bu sisteme onu bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 400 dolara almışım 1500 dolar mı vericem ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Zaten Mayhem'den piyasanın altında ucuz birşey almak imkansız. En fazla Goldpc,Teknosa fiyatına fln satıyor. Alcagım varsada gider garantili oralardan alırım işte hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ahah tamam sana birşeyler yapayım söz ne istiyorsun? bakayım depoya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ne alemde iphone? son fiyat fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ben onu mayhem için demedim bi üstteki link için dedim yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Biraz araştırılırsa 600$ a burda da alınabilir, sabote etmiş gibi olmayayım ama piyasa araştırması yapmadan burda böyle fiyat belirlemek insanları enayi yerine koymak oluyor biraz, kusra bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 yanlız topiğin açıldığı tarihe bakalım=) o zaman herkes o fiyatlara satmaya çalışıodu o yüzden normal eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar