Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 DO Project, Deniz ve Ozan' in okula giderken serviste muhabbet etmesiyle basladi. Git gel derken ara sira oturup beraber gitar çaldik. Bir gün acaba evde buldugumuz mikrofon ise yarar mi sorusuna cevap ararken ilk çalismamizi kaydettik 2 saatte. Gitar prosesöründen sabit çalisma ritimlerini vererek üzerine kafamiza göre çalarak 2 saatte 10 parça kaydettik.Bu çalismamizin ismini "Improvisations 1" olarak belirledik. Bu çalismada caz, blues, thrash metal olmak üzere 10 tane dogaçlama parça yer aldi. Bu arada beraber bir grup kurduk ve barlarda çalmak üzere bir repertuar hazirladik. Derken benim askere gidip gelmemle sonrasindadönüste en önemli elemanimiz olan sesimizin mezun olup evine döndügünü ögrendik. Simdi yeni elemanlarla "Yurttan Seksler Korosu" adi altindayeni bir bar repertuari hazirliyoruz. Bu arada Deniz' le bir gün yeniden bir araya geldik evde ve hadi yine kayit yapalim dedik. Bu sefer de yine 2 saat içinde "Improvisations 2" çalismamizi hazirladik.Bu sefer bütün parçalari tek seferde kayit etmedik. Baktik iyi bir çalisma yolunda ilerliyoruz, biraz daha özenelim dedik ve bazi parçalar üzerinde 5-10 dakikakadar çalisip o sekilde kaydettik. Yine tarz sinirlamasi olmadan o anda içimizden gelenleri yansittik. Bu çerçevede blues, underground, rock gibi çesitli tarzlardan bir crossover çalismamiz olustu. Perküsyonla ilgilenen arkadaslarla tanisip yeni kayit ve canli performanslar hazirlamayi ümit ediyoruz. Ozan Kandilci - Bass Guitars, Acoustic Guitars Deniz Sayman - Lead , Acoustic Guitars Ilgilenen herkese bütün parçalarimizi yollamaktan memnuniyet duyariz. MSN adreslerimizden bize ulasabilirsiniz. [email protected] [email protected] www.myspace.com/doproject Sayfada yeni kayıtlardan 2 tanesi müzik dosyası olarak , 2 taneside youtube videosu olarak var. Yorumları bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Dinledim ve beğendim. İyi bir perküsyoncu arkadaşım var msnlerinizi vericem ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar