Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 simdi benim emektar (1 senelik) abit aa8xe den felaket memnundum uGuru filan falan baya alsitim keretaya cokda apra evrmsitim vaktinde ama efendim dun gaza geldim core 2 duo 6420 aldim ama anakart lga 775 1066hedehodo oldugu halde core 2 duo lari desteklemiyormus ne goruntu var ne bisey bendede para yok :P simdi ne tavsiye edersiniz yeni kart alicam malum ciksi yolu yok eskisinede oturup agliycam (ustunde toz bile yok yahu o derece iyi bakmisim gicir gicir :'( ) asus p5b 965b tavsiye ettiler ama cok geri kalmisim bu konuda zamanimda cok azaldi yardimci olursaniz sevinirim
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bende asus p5b var agustos ayında 1 yıl olacak sorunsuz kullandım arasıra o/c yaptım(can sıkıntısından) pek bı sorun cıkarmadı sıcaklık degerlerıde ıyı fıyatı 120 dolar cıvarında veee core 2 quad ıslemcılerı desteklıyor tavsıye ederım yaneee yalnız ddr2 ram kullanıyor ve 800 mhz frekansa kadar desteklıyor gercı sendekı ıslemcı ve 2 gb dual ramle calısmayak oyun yoktur herhalde (grafık kartını hesaba katmıyorum)
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 evet fazla düsünme al gec.. kati kapasitörlü gigabyte a da bak derim..value serileri fiyat/performans acisindan iyi olabiliyor..
Öne çıkan mesajlar