Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Arkadaşlar plaync'den oyunun serialını satın alacağımda iki tane Lineage 2 var. Birisi bu Lineage® II diğeri bu Lineage® II Epic Collection 1. si 14.99 EUR, 2. si 29.99 EUR. 2. sinde bahsedilen ek paketler 1. sinde yok mu? Yoksa aradaki fark 15 gün ekstra süre ve ingame item mı? Sizce hangisini almalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 epic colelction dedigi zannedersem beyaz maske var normal oyunda elde edemeyecegin sadece satın alınca gelen bi gozluk o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Teşekkürler. Zaten cevap hemen gelmeyince nette biraz gezdim ve exp. ların ücretsiz olduğunuz görüp ilk versiyonunu satın aldım. Artık oyunda görüşmek üzere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hangi serverde basliyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Henüz oyunu anlamaya çalışıyorum :) Ama EURO serverlarında oynarım herhalde hem ping düşük, hemde Avrupalı insanlar işte :) Yinede tavsiyelerinizi alabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hindemith serverinde turk arkadaslarin clani var baya aktif lerdi , son 1 aydır gorusmuyorum bi 3-4 arkadas KAIN serverinde oynuyoruz sormak istedigin seyler olursa beklerim ozel msj atabilirsin ozel msj atmak icin "tarkan slm yaz gerisi gelir :D " isareti ozel msj komutudur :D beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar