Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 IE em Junk programlardan ötürü öldü ne yapabilirim ben sorunsali yasiyorum beyler ve hemen akabinde forumlara derman için kosuyorum. Bu junk prog temizlemenin en hos yolu nedir beyler ? Bu arada IE öldü derkene baz1 site lari acmiyor ve akabinde Internet Optimizer in site Ina yolluyor beni kIl oluyorum bende[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 http://www.softnews.ro/public/cat/10/17/10-17-69.shtml Bununla scan yap. Orda listedeki herşey kötü demek deil. Sadece şüphelendiklerini seç. Hatta info on selected item diye bişi var. Seçtiğin satırın ne hakkında olduğunu söyler. Orda şu siteye gönderio dediğin adresin yazılı olduu satırı kafadan sil zaten.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ad-aware 6.0 da oldukça kullanışlı bi programdır buda işini görür belki www.download.com da aratırsan indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ad aware i kurdum yetmedi saolaun ama ilginiz ve zamanınız için[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar