Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss sonuçları 12 temmuz saat 10:00

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Yalnız sallama gibi olmasın ama verilen tercih kılavuzunda uludag kamu(i.ö) taban puanı 292 yazıo ve sıralamasıda 70000
Şimdi ben uludag kamuya girdim geçen sene işin garibi 289la girdim.Daha da garibi sıralamam 21000 di:D
Bende mi bi yamukluk var ne:D
Yanlış kılavuzu mu indirdim yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

benim kafam çok karışık. bir haftadır üni. araştırıyoruz, kafam son günlerde uluslararası ilişkiler okumaya kayıyor, ama bir yandan da paralı okuyacağım, o dert oluyor, tekrar hazırlanasım geliyor. Ama bir yandan da bir daha çekemem o stresi diyorum. Of kahretsin. Napıcam lan ben?

[ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 23:46 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende o doğrutercih.com daki yazılanları okudum ama bir şey karıştırıo kafamı. Ben 324 puanla 19409.cuyum ea2 de. Ama orda Dokuz Eylül uluslararasında en küçük puan:320küsür Sıralaması:14500 gibi bişey yazıo. 320 puan alan birisi nasıl 14500. oluyo da ben 19000 lerde geziorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Ösym Başkanı böyle bir şey dediyse eğer Öss nin içine edeyim ben.Benı gecenlerin bır onemı yoksa ben napıcam ayıptır sölemesi.Özel okula gıdıcem eger bohyle bır durum olursa okulun puanı yaklasık 35 puan artıyor ..ÖHHH YANİİ

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 13:57 tarihinde, UnnamedFeeling tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...