Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss sonuçları 12 temmuz saat 10:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olmaz, tekrar tekrar söylüyorum
yüzdelik dilim = sizin sıranız* / toplam o alandaki dereceye girenler % .
olarak hesaplanıyor.

* bu sıra ve toplam sıra, tüm öğrencileri kapsıyor, yani ea olsa bile birisi, say dan dereceye katılıyor say 2 yaptıysa biraz falan filan.
Mesaj tarihi:
dur sen bana akşam yardım et. :D

şöyle diyeyim. benim say2 sıralamam 59000 lerde. şimdi bir bölüme girebilmek için geçen sene kaçla kapattığına bakıyorum. 54000 lerde kapattıysa anlıyorum ki o bölüme giremiyorum. doğru mudur?

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 18:13 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
doğru diil..giredebilirsin belli olmaz..bugün okuduğum bi yazıya göre geçen seneki sıralamalarda artı 3000-4000 yukarı kayma olabilir..çünkü eşit ağırlıklı sayısı çok fazla ve senin önünde bir sürü eşit ağırlıklı var..
bu konuşmalar için erken 1 hafta bekleyelim bir sürü şey çıkar ortaya
Mesaj tarihi:
Vardır emin ol şaka diil yani. O tip bi rakam çıkar o sıralarda. Üst sıralardaki say-2 si yülsek olan ea cı yoktur ama fazla sanırım (ah keşke olsa şöyle 2000-2500 kişi olsada bende odtü makineye girsem. 1-2 puanla kaçıcak içim yanıyor ya 2 soru yapsam garanti olucaktı :( )
Mesaj tarihi:
üst sıralarda da olması lazım..şööle düşün..ea-2de 5000. herhalde bi 355-360 civarı puanı vardır..bu da 320 civarı say-2ye denk gelir..o yüzden en azından 5k fazlalığımız var sanırım ilk 40binde fln
Mesaj tarihi:
ne zamn alıcaz bilmiyorum ama tercih rehberi
hani adamlar hazırladı ya bu yıl yapılan sıralama geçen yıl yapılsaydı nolurdu diye
hani biz de ona göre yapcaz ya tercihi
onun kitapçığı işte
Mesaj tarihi:
eyvallah :)
yarın bişiler cıkıcak die duymuştum ben osym sitesinde yayınlanacak fln die bilen varmı?

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:29 tarihinde, Maedhros tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla tablo-4 ü inceledim. fazla değişme yok. :/ 320 puanın sıralaması 19binlerde yine.

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 12:58 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Valla tabloya baktımda bi değişiklik göremedim ? şimdi ea cı varmı bu tabloda ? anlmadım vallahi

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:34 tarihinde, Predator tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
alın size tablo4 ama hala eacıları cıkarmamıslar karambole tercih yapıcaz ya
bu arada ben upload etmedim ama temizdir herhalde

tık

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:21 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...