Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage talent tavsiyesi

dory

Öne çıkan mesajlar

Sosyal ağlarda paylaş

Dostlar eger Fire 48 gidecekseniz kullanmanız gereken spam buyu Fireball olmalı,

bende 10/48/3 le

Scorch dps i 860 larda iken Fireball dps i 1050 lerde,

uzerine latencyleri hesaba katmıyorum bile,

300 ms latency de her scorch 1.8 sn ye ye cıkarkan Fireball 3.3 olacak Fball Dps adına biraz daha avantaj kazanacak,

eger Scorch spam gidecekseniz 10/48/3 yerine daha efektif Scorch build ler kullanabilirsiz,

33/28/0 28/33/0 40/18/3 gibi gibi ...

Raidde imp. Scorch u sizin yerinize stack leyecek birinin olması yeterli,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
300 ms latency de her scorch 1.8 sn ye ye cıkarkan Fireball 3.3 olacak Fball Dps adına biraz daha avantaj kazanacak

256 net varken vakti yerinde 600 ms olurdu öğlenleri ona rağmen takır takır oynardım ben gecikmesiz filan nasıl iş o.300 ms den şikayet eder gibi yazıyon bide =)

net 4 katına çıkık filanda değildi o zaman bide ben oynarkene...200 ms olunca şükrederdim 300 den şikayet eder gibisin?

(talent tavsiyemi önceki sayfalarda belirtmiştim hala o diyorum hatta bir ömür götürür o diyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

mage hakkında çok bilgim yok ilk defa açtım lvl 20 yim şu an önceden de bi tane açmıştım lvl 21 e kadar götürmüştüm sonra paladinime geri dönmüştüm(lvl 70)

ama şu kadarını söyleyebilirim ilk oynadığım magede sırf fire gitmiştim ve gerçekten moblar zorluyordu ve mana çabuk bitiyordu.

bu mage i frost oynuyorum ve frost büyüleriyle bariz mana tasarufu oluyor ve moblar daha kolay oluyor. şöyle bi incelediğim zaman talentlarıda frost gitmek daha eğlenceli ve kolay görünüyor level için kanımca.

ileriki levelları bilemem ama şu an frosttan fire a göre çok daha memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...