BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Merhabalar, bir ödev için su altı kaynaklarıyla ilgilenen mesleklere ve bu mesleklerle uğraşanların ne şekilde çalıştıkları da lazım.( msl soguk hava deposunda mı, mikroskopla mı, bilgisayarla mı vs.) Ben jeolog düşündüm (yeraltı su kaynakları), çevre muhendisi düşündüm bi de su ürünleri muhendisi düşündüm. ama nasıl calısırlar hiç bi fikrim yok. Bunlar nasıl calısır yada aklınıza gelen başka meslekler war mı? yazarsanız cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 eğitim bölümüne yazmalıydın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 okul bitti bakan olmayabilir diye buraya açmıştır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 eğitimle alakası olmadıgını düsündüğüm icin buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ödev deyince ondan öyle dedim ben de =) bulursun umarım, benim bu konuda bir fikrim yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben inşaat mühendisliğinde su kaynakları mühendisliği dersi aldım. işte yeraltı suları, akiferler vs hakkında basınc, debi hesabı falan yapıyorduk. bu adamlar ellerinde aletler çalışır. genelde jeologlardır.inşaat mühendisi sadece hesabını yapar. jeolog alır eline aleti yer altına ses, xray tarzı ışın vs. gönderir. yerin altında ki suyun derinliğini varsa yopksa bulur falan. topragın altına inmez yüzeyden halleder. ben tam anlamadım sorunu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hem dalgıç hem jeolog olsa çok pahalı olurlar zaten (ben de bugüne bugün kaç yıllık bilgisayar oyuncusuyum hemen analojisini yaparım :p) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 babam jeolog.dağ, taş, toprak, arazi hep işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 walla su ürünleri de daha cok canlılarla ilgileniyor babamdan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar